Ντεμπούτο ο Καμπελά με τη φανέλα της Μονπελιέ στο «Βελοντρόμ»

Ο Ρεμί Καμπελά έκανε ντεμπούτο με την Μονπελιέ στην ήττα της από την Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ».

Ντεμπούτο ο Καμπελά με τη φανέλα της Μονπελιέ στο «Βελοντρόμ»

Ο Ρεμί Καμπελά που είχε απασχολήσει και τον Ολυμπιακό. αλλιώς είχε σχεδιάσει τη φετινή σεζόν και αλλιώς του προέκυψε. Ο 32χρονος Γάλλος άσος είχε αφήσει να εννοηθεί ότι δεν θα έπαιζε πουθενά έως το τέλος της σεζόν και απλώς θα έκανε προπονήσεις με την Μονπελιέ.

Τελικά, την ύστατη στιγμή άλλαξε άποψη και αποφάσισε να υπογράψει συμβόλαιο με την Μονπελιέ έως τα τέλη Μαϊου, έτσι ώστε να έπαιρνε κάποια λεπτά συμμετοχής στα πόδια του.

Ο Καμπελά είχε επανέλθει πλήρως τις τελευταίες μέρες από ένα πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε. Κάπως έτσι λοιπόν, έφτασε και η στιγμή για το ντεμπούτο του με την Μονπελιέ.

Μπήκε στο 63ο λεπτό του αγώνα της ομάδας του με την Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» και ενώ το σκορ ήταν ήδη 2-0 υπέρ της ομάδας της Μασσαλίας για την Ligue 1.

Ο Καμπελά δεν μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα για να ανατρέψει την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί εις βάρος της Μονπελιέ.

Το βασικό είναι ότι αγωνίστηκε για μισή ώρα και έδειξε να ξαναπατάει γερά στα πόδια του.

Από εκεί και πέρα, αυτό που ελπίζει είναι να πάρει έως το τέλος της σεζόν ολοένα και περισσότερα λεπτά συμμετοχής, προκειμένου να είναι στο 100% όταν ξεκινήσει η νέα σεζόν.

Μια νέα σεζόν που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα τον βρει στην Μονπελιέ. Ο γαλλικός σύλλογος αποτελεί για την ώρα το «σκαλοπάτι» για να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να διεκδικήσει το τελευταίο του καλό συμβόλαιο.

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί διακριτική την περίπτωσή του. Στην παρούσα φάση δεν μπορεί να κάνει κάτι... Αναγκαστικά θα πρέπει να περιμένει την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν.