Κριστιάνο Ρονάλντο: Οι Αρχές ξεκίνησαν έρευνα για το επεισόδιο με οπαδό της Έβερτον (vid)

Οι Αρχές του Μέρσεϊσαϊντ ξεκίνησαν έρευνα για το επεισόδιο που είχε ο Κριστιάνο Ρονάλντο με νεαρό φίλαθλο, μετά το τέλος του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ».

Κριστιάνο Ρονάλντο: Οι Αρχές ξεκίνησαν έρευνα για το επεισόδιο με οπαδό της Έβερτον (vid)

Σε μπελάδες μπήκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού οι βρετανικές Αρχές αποφάσισαν να ξεκινήσουν έρευνα για το επεισόδιο που είχε ο Πορτογάλος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με φίλαθλο της Έβερτον, μετά το φινάλε του αγώνα πρωταθλήματος των δύο ομάδων στο «Γκούντισον Παρκ».

Ο διεθνής φορ την στιγμή που κατευθυνόταν στα αποδυτήρια χτύπησε με δύναμη στο χέρι έναν νεαρό φίλαθλο των «ζαχαρωτών» ρίχνοντάς του το κινητό τηλέφωνο.

Για το σχετικό θέμα η αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ ανέφερε:

«Καθώς οι παίκτες έφευγαν από το γήπεδο στις 14.30, αναφέρθηκε ότι ένα αγόρι δέχθηκε επίθεση από έναν από τους φιλοξενούμενους παίκτες καθώς έφευγαν από τον αγωνιστικό χώρο. Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη και οι αξιωματικοί συνεργάζονται επί του παρόντος με την ποδοσφαιρική ομάδα της Έβερτον για να ελέγξουν το βίντεο κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης και διεξάγουν εκτεταμένες έρευνες μαρτύρων για να διαπιστώσουν εάν έχει σημειωθεί παράβαση».

Για το σχετικό θέμα ο Ρονάλντο σημείωσε:

«Ποτέ δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίζεις συναισθήματα σε δύσκολες στιγμές όπως αυτή που αντιμετωπίζουμε. Παρ’ όλα αυτά, πρέπει πάντα να είμαστε υπομονετικοί, να δείχνουμε σεβασμό και να δίνουμε το παράδειγμα για όλους τους νέους που αγαπούν το όμορφο παιχνίδι. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για το ξέσπασμά μου και, αν είναι δυνατόν, θα ήθελα να προσκαλέσω αυτόν τον φίλαθλο να παρακολουθήσει έναν αγώνα στο Ολντ Τράφορντ ως ένδειξη fair play και αθλητικού πνεύματος».

Δείτε το επεισόδιο: