Μαρτίνς: «Δεν θέλουμε πόλεμο, να αφυπνιστεί ο κόσμος μέσα από το ποδόσφαιρο»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για τη σημασία του φιλικού του Ολυμπιακού με την Σαχτάρ Ντόνετσκ και δεν θέλησε να ασχοληθεί καθόλου με το αγωνιστικό κομμάτι.

Μαρτίνς: «Δεν θέλουμε πόλεμο, να αφυπνιστεί ο κόσμος μέσα από το ποδόσφαιρο»

Στις δηλώσεις του μετά το 1-0 του Ολυμπιακού επί της Σαχτάρ Ντόνετσκ, ο Πέδρο Μαρτίνς θέλησε να μιλήσει αποκλειστικά και μόνο στη σημασία του αγώνα.

Αναλυτικά:

Για το μήνυμα του φιλικού: «Είναι ένα παιχνίδι μεγάλης σημασίας. Τα μήνυμα είναι ότι είμαστε υπέρ της ειρήνης. Δεν θέλουμε τον πόλεμο. Να λυθεί το πρόβλημα και να επιστρέψει ο λαός της Ουκρανίας στην καθημερινότητα του. Είναι σημαντικό ότι η Σαχτάρ ξεκινάει τα παιχνίδια της από εδώ. Θα γίνουν κι άλλα ματς στη συνέχεια και από άλλες ουκρανικές ομάδες για να αφυπνιστεί ο κόσμος μέσα από το ποδόσφαιρο ότι δεν θέλουμε τον πόλεμο».

Για το τι κρατάει από το παιχνίδι: «Θα σταθούμε στο μήνυμα υπέρ της ειρήνης. Θέλαμε να μιλήσουμε και να πούμε ότι δεν θέλουμε τον πόλεμο. Έχουμε δουλέψει πολύ και σήμερα ήταν περισσότερο ένα ματς για να στείλουμε μήνυμα για την ειρήνη. Θέλαμε περισσότερο να ζήσουμε τη στιγμή και να δείξουμε ότι δεν θέλουμε τον πόλεμο».