Τούχελ: «Ο «γάμος» με τον Λουκάκου δεν έχει πάει καλά...»

Σε συνέντευξη του στην «La Reppublica» o Tόμας Τούχελ αναφέρθηκε στον Ρομέλου Λουκάκου παραδεχόμενος ότι η επάνοδος του στην Τσέλσι δεν έχει πάει όπως αναμενόταν, ενώ αποκάλυψε ότι δεν... κοιμήθηκε μετά την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον πρώτο προημιτελικό του Champions League

Τούχελ: «Ο «γάμος» με τον Λουκάκου δεν έχει πάει καλά...»

Eφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Τόμας Τούχελ στην, ιταλική, εφημερίδα «La Reppublica».

Ο μάνατζερ της Τσέλσι αναφέρθηκε στην ήττα με 3-1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον πρώτο προημιτελικό του Champions League και για το τι πήγε στραβά στον αγώνα του Στάμφορντ Μπριτζ.

«Ήμουν ξύπνιος όλο το βράδυ μετά το παιχνίδι. Το έβλεπα στην τηλεόραση, έτρωγα σοκολάτα και κρατούσα σημειώσεις. Ήμουν νευριασμένος και κάθε τόσο πήγαινα στην κουζίνα. Το ήξερα από το πρώτο λεπτό. Δεν κατείχαμε τους χώρους, ούτε κάναμε καλές κινήσεις. Ήμασταν κακοί αμυντικά και επιθετικά και ποτέ δεν βρήκαμε ρυθμό» ανέφερε ο Γερμανός προπονητής.

Στη συνέχεια μίλησε για τον Λουκάκου (που πληροφορίες θέλουν να επιστρέφει στην Ίντερ το καλοκαίρι) και τόνισε πως συνεχίζει να πιστεύει στον Βέλγο επιθετικό παρότι η επάνοδος του στους «μπλε» δεν είχε την αναμενόμενη εξέλιξη:

«Ο Ρομελού έχει μία ενόχληση στον αχίλλειο τένοντα. Δεν μπορούμε να ρίξουμε την ευθύνη στον Ρομελού. Μπήκε στο 1-3, έκανε μία καλή ευκαιρία και δεν μας αποσταθεροποίησε Είναι επαγγελματίας και προπονείται καλά τελευταία. Τον φέραμε γιατί τον πιστέψαμε και ακόμη τον πιστεύουμε. Φυσικά αυτός ο "γάμος" δεν έχει πάει καλά. Πρέπει να το παραδεχθούμε ότι δεν τελείωσε. Όλα μπορούν να αλλάξουν..».

Τέλος για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με την αποπομπή Αμπράμοβιτς από τα διοικητικά, αλλά και τις ανανεώσεις των Ζορζίνιο, Καντέ και Ρούντιγκερ σημείωσε:

«Τα συμβόλαια του Ζορζίνιο και του Καντέ τελειώνουν αυτόν τον χρόνο και υπάρχουν καταστάσεις που πρέπει να αποφύγουμε. Με τον Ρούντιγκερ επίσης. Ελπίζουμε να λύσουμε αυτά τα θέματα μέχρι το καλοκαίρι. Το θέμα με τον Αμπράμοβιτς δεν μας αποσταθεροποιεί».