Λίβερπουλ: «Δεν το κουνάει» ο Γκόμεζ

Το μέλλον του βλέπει στην Λίβερπουλ ο Τζο Γκόμεζ παρά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να ψάχνει μεταγραφή προκειμένου να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Βασίζει πολλά πάνω του ο Κλοπ. 

Λίβερπουλ: «Δεν το κουνάει» ο Γκόμεζ

Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα τον τελευταίο καιρό που ήθελαν τον Τζο Γκόμεζ να ψάχνει μια «έξοδο» από την Λίβερπουλ προκειμένου να βρει εγγυημένο χρόνο συμμετοχής για να διεκδικήσει θέση στην αποστολή της Εθνικής Αγγλίας ενόψει Μουντιάλ.

O 24χρονος αμυντικός, ο οποίος ήταν βασικός πυλώνας της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2020, πέρσι υπέστη ρήξη χιαστού και έτσι φέτος έχει σημειώσει μόλις 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με χρόνο συμμετοχής 801 λεπτά.

Πέρσι, πριν τραυματιστεί τον Νοέμβριο είχε παίξει 979 λεπτά και το 2019/20 είχε παίξει 3.289 λεπτά!

Ο Γκόμεζ παρά ταύτα είναι αποφασισμένος να παραμείνει στο Μέρσεϊσαϊντ και να κερδίσει ξανά την θέση του στην ενδεκάδα. Ο Γιούργκεν Κλοπ πιστεύει πολύ στον ταχύτατο κεντρικό αμυντικό και είναι μέρος των μακροχρόνιων πλάνων του.

Αντίθετα, η Λίβερπουλ το καλοκαίρι αναμένεται να πουλήσει τον Νατ Φίλιπς, ο οποίος παίζει δανεικός στην Μπόρνμουθ ενώ οι Σεπ Φαν ντεν Μπεργκ και Ρις Γουίλιαμς αναμένεται να παραχωρηθούν δανεικοί.