Για αυτό αποβλήθηκε ο Σεμέδο: «Ήρθαν να μας ληστέψουν, μην τους χαιρετάτε!»

Δημοσιεύματα στην Πορτογαλία ανέφεραν τον ακριβή λόγο για τον οποίο ο Ρούμπεν Σεμέδο αποβλήθηκε στο πρόσφατο ματς της Πόρτο Β' με αντίπαλο τη Βαρζίμ.

Για αυτό αποβλήθηκε ο Σεμέδο: «Ήρθαν να μας ληστέψουν, μην τους χαιρετάτε!»

Δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο της καριέρας του ο Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος αντί να καθιερωθεί στην Πόρτο όπως στόχευε μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, πλέον... βολοδέρνει στη β' ομάδα των «Δράκων».

Σαν να μην έφτανε αυτό, στο πρόσφατο παιχνίδι της Πόρτο Β' με αντίπαλο τη Βαρζίμ, το οποίο η ομάδα του Σεμέδο έχασε με σκορ 2-1, ο 28χρονος στόπερ αποβλήθηκε -ανήμερα των 28ων γενεθλίων του- με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 90'+5' της αναμέτρησης!

Σημερινά (6/4) δημοσιεύματα στην Πορτογαλία αναφέρθηκαν στον λόγο για τον οποίο ο Σεμέδο αποβλήθηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αποκαλύπτοντας τα λόγια που οδήγησαν τον ρέφερι του αγώνα να του δείξει την κόκκινη κάρτα.

Ειδικότερα, ο Πορτογάλος μπακ είδε συμπαίκτες του να κινούνται προς το διαιτητικό τρίο για τον καθιερωμένο χαιρετισμό και τους απεύθυνε τον λόγο λέγοντάς τους: «Μην τους χαιρετάτε. Ήρθαν εδώ για να μας ληστέψουν και εσείς τους χαιρετάτε»!