Σεμέδο: Ανήμερα των 28ων γενεθλίων του ...αποβλήθηκε σε αγώνα της Πόρτο Β' με την Βαρζίμ!

Ο Ρούμπεν Σεμέδο γιόρτασε τα 28α γενέθλια του με παρουσία στο βασικό σχήμα της Πόρτο Β' κόντρα στην Βαρζίμ, αλλά δεν έβγαλε τον αγώνα της 2ης Κατηγορίας της Πορτογαλίας, καθώς αποβλήθηκε στο 95', ενώ η ομάδα του έχανε 2-1!

Σεμέδο: Ανήμερα των 28ων γενεθλίων του ...αποβλήθηκε σε αγώνα της Πόρτο Β' με την Βαρζίμ!

Προφανώς αλλιώς φανταζόταν τα 28α γενέθλια του ο Ρούμπεν Σεμέδο όταν επαναπατριζόταν αφήνοντας τον Ολυμπιακό για την Πόρτο

Ο Πορτογάλος διεθνής στόπερ όχι μόνο δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα των «δράκων» (δύο συμμετοχές ως αλλαγή), αλλά ...υποβιβάστηκε στη 2η Κατηγορία όπου αγωνίζεται η 2η ομάδα του συλλόγου.

Ανήμερα λοιπόν που έσβηνε τα 28 κεριά της γενέθλιας τούρτας ο (προικισμένος, αλλά ιδιόρρυθμος, αν μη τι άλλο) κεντρικός αμυντικός ήταν βασικός στην εκτός έδρας αναμέτρηση (τελευταία του προγράμματος της 28ης αγωνιστικής)της Πόρτο Β' με την Βαρζίμ.

Οι προτελευταίοι γηπεδούχοι όχι μόνο κέρδισαν με 2-1 και ανατροπή, αλλά ο Σεμέδο αποβλήθηκε στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, με το τελικό σκορ να έχει διαμορφωθεί, στερώντας την ομάδα του την ύστατη προσπάθεια ισοφάρισης με αριθμητική ισορροπία

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα πορτογαλικά Μέσα ο Σεμέδο αποβλήθηκε λόγω έντονης διαμαρτυρίας προς τον διαιτητή...