Κλοπ: «Δεν θα πλησιάσουμε τον Χάαλαντ. Δεν υπάρχει περίπτωση»

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του δεν πρόκειται να κινηθεί το καλοκαίρι για την απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ από την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Κλοπ: «Δεν θα πλησιάσουμε τον Χάαλαντ. Δεν υπάρχει περίπτωση»

Το όνομα του Έρλινγκ Χάαλαντ μπορεί να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο ουκ ολίγων ευρωπαϊκών συλλόγων που «ερίζουν» για την απόκτησή του από την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Στην λίστα όμως των υποψήφιων «μνηστήρων» δεν βρίσκεται η Λίβερπουλ, η οποία δεν πρόκειται να κινηθεί για τα δικαιώματα του Νορβηγού επιθετικού.

Αυτό ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του ο προπονητής των «κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ, τονίζοντας πως το κόστος για την ολοκλήρωση μιας τέτοιας μεταγραφής είναι πάρα πολύ υψηλό για την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ.

Σημειώνεται ότι το καλοκαίρι ενεργοποιείται η ρήτρα αποδέσμευσης του Χάαλαντ στη Ντόρτμουντ, που φτάνει τα 75 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο εκτιμάται πως το συνολικό κόστος για μία πολυετή συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή μπορεί να ξεπεράσει τα 300 εκατομμύρια ευρώ, συμπεριλαμβανομένων του μισθού του, των μπόνους, αλλά των αμοιβών του ατζέντη του.

«Δεν θα πλησιάσουμε εκεί. Τα νούμερα που αναφέρονται εκεί έξω είναι τρελά. Δεν έχουμε καμία σχέση με αυτά. Δεν υπάρχει περίπτωση. Αυτό είναι κάτι που ειλικρινά δεν θέλω. Δεν είναι καθόλου διασκεδαστικό», σημείωσε ο Γερμανός τεχνικός στο «Sport Bild».