Μάντσεστερ Σίτι: «Γλυκοκοιτάζει» τον Άγγελο Ποστέκογλου

Πολύ ψηλά στην εκτίμηση των ανθρώπων της Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται να βρίσκεται ο Ελληνοαυστραλός τεχνικός της Σέλτικ, Άγγελος Ποστέκογλου. Ποιος είναι ο 56χρονος τεχνικός. 

Μάντσεστερ Σίτι: «Γλυκοκοιτάζει» τον Άγγελο Ποστέκογλου

Στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του στην Μάντσεστερ Σίτι μπαίνει το καλοκαίρι ο Πεπ Γκουαρντιόλα και οι ιθύνοντες της ομάδας βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον Καταλανό τεχνικό προκειμένου να ανανεώσουν την συνεργασία τους.

Σε περίπτωση όμως που ο 51χρονος προπονητής επιλέξει να αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2023, οι πρωταθλητές Αγγλίας θέλουν να είναι έτοιμοι για την επόμενη μέρα.

Σε αυτό το πλαίσιο, το BBC 5 Live Sport μεταδίδει πως πολλοί άνθρωποι μέσα στον σύλλογο του Μάντσεστερ τρέφουν ιδιαίτερη εκτίμηση για τον Ελληνοαυστραλό τεχνικό της Σέλτικ, Άγγελο Ποστέκογλου.

Συγκεκριμένα, ιθύνοντες των «πολιτών» πιστεύουν πως ο 56χρονος είναι «πολύ καλός προπονητής» και τονίζουν πως πρόκειται για έναν «χαρισματικό προπονητή».

Ποιος είναι ο Ποστέκογλου;

Ο Άγγελος Ποστέκογλου γεννήθηκε στην Αθήνα όμως έχει Αυστραλιανή υπηκοότητα και ξεκίνησε την καριέρα του στην Σάουθ Μέλμπουρν το 1994 όπου έμεινε μέχρι το 2000.

Διατέλεσε προπονητής των μικρών εθνικών της Αυστραλίας, πέρασε από την Παναχαϊκή προτού επιστρέψει στην Ωκεανία για λογαριασμό των Μπρίσμπον Ρόρ, Μέλμπουρν και της Εθνικής Αυστραλίας όπου έμεινε για τέσσερα χρόνια. Έπειτα από 3 χρόνια στην Γιοκοχάμα επέστρεψε στην Ευρώπη αναλαμβάνοντας τις τύχες της Σέλτικ έχοντας κατά μέσο όρο 2.25 βαθμούς ανά ματς.

Είναι θιασώτης του 4-3-3 και αξίζει να σημειωθεί ότι ανήκει στο ίδιο γραφείο μάνατζερ με πολλούς άσους της Premier League όπως οι Κάιλι Γουόκερ, Σον, Βαράν κ.α.