Αραούχο: «Για πολλά χρόνια στη Μπαρτσελόνα»

Ο Ρόναλντ Αραούχο εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει για αρκετά ακόμα χρόνια στην Μπαρτσελόνα, με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2023.

Αραούχο: «Για πολλά χρόνια στη Μπαρτσελόνα»

Έτοιμος να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα και να δέσει το μέλλον του με τον σύλλογο της Βαρκελώνης είναι ο Ρόναλντ Αραούχο.

Η συνεργασία του 23χρονου Ουρουγουανού με τους «μπλαουγκράνα» ολοκληρώνεται το 2023 και παρότι νωρίτερα στη σεζόν είχε απορρίψει πρόταση για την επέκταση της συνεργασίας του, πλέον, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sport», φέρεται να πείστηκε για να παραμείνει στο «Καμπ Νόου» ως το 2026.

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του διεθνούς στόπερ υπήρξε από Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο ο ίδιος προτίμησε τελικά να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα. Σε δηλώσεις του για το μέλλον του, σημείωσε:

«Η ομάδα βρίσκεται σε φάση ανάκαμψης και είμαι χαρούμενος που συμμετέχω σε αυτήν την προσπάθεια. Δεν σκέφτομαι καμιά άλλη ομάδα και μέσα στην εβδομάδα θα γίνει μια συνάντηση για το νέο συμβόλαιο μου. Ελπίζω να τακτοποιηθεί σύντομα το θέμα για να συνεχίσω για πολλά ακόμη χρόνια την καριέρα μου στην Μπαρτσελόνα».