Νις – Ρεν 1-1: Μοιρασιά στη Νίκαια με κερδισμένη τη Ρεν

Η Ρεν έφυγε με τον πόντο (1-1) από τη Νίκαια της Γαλλίας κόντρα στη Νις και παρέμεινε στο κόλπο της εξόδου για το Champions League. Τα αποτελέσματα της 30ης αγωνιστικής και η βαθμολογία.

Νις – Ρεν 1-1: Μοιρασιά στη Νίκαια με κερδισμένη τη Ρεν

Αήττητη έμεινε η Ρεν για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι της στο γαλλικό πρωτάθλημα και παρέμεινε στο κόλπο για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης που οδηγεί στο Champions League της επόμενης αγωνιστική περιόδου.

Ο σύλλογος αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τη Νις στη Νίκαια της Γαλλίας για την 30η αγωνιστική της Ligue 1 και ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση με τη Μαρσέιγ, η οποία βέβαια έχει ένα ματς λιγότερο. Αντίθετα, η Νις με το αποτέλεσμα αυτό έχασε πολύτιμο έδαφος στη μάχη για το «σεντόνι» και για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στην κατηγορία έμεινε μακριά από τη νίκη.

Έπειτα από ένα «στείρο» πρώτο 45λεπτο, η Νις άνοιξε το σκορ στο 67’ με το τέρμα που σημείωσε ο Ντελόρ, αλλά στο 78’ ο Τεριέ «απάντησε» για τη Ρεν και έγραψε το 1-1. Στα εναπομείναντα λεπτά της συνάντησης παρά τις εκατέρωθεν επιθετικές προσπάθειες το σκορ παρέμεινε ανέπαφο ως το σφύριγμα του διαιτητή για τη λήξη και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον πόντο.

Το προφίλ της 30ης αγωνιστικής
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (2/4)
Νις – Ρεν 1-1
(67’ Ντελόρ – 78’ Τεριέ)

20.00: Λιλ – Μπορντό
* Σεντ Ετιέν – Μαρσέιγ Αναβολή

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (3/4)
14.00: Στρασβούργο – Λανς΅
16.00: Κλερμόν – Ναντ, Μετς – Μονακό, Μονπελιέ – Μπρεστ, Τρουά – Ρεμς
18.05: Λιόν – Ανζέ
21.45: Παρί Σεν Ζερμέν – Λοριάν

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ