Μπαρτσελόνα: Ο Λαπόρτα για Μέσι

Ο Λαπόρτα μίλησε ξανά για τον Λιονέλ Μέσι και άφησε ανοιχτές τις πόρτες των Καταλανών για τον Αργεντινό.

Μπαρτσελόνα: Ο Λαπόρτα για Μέσι

Όποτε μιλάει ο Ζοάν Λαπόρτα το τελευταίο διάστημα βγάζει και ειδήσεις. Ο ισχυρός άνδρας της Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε ξανά στον Λιονέλ Μέσι και μάλιστα άφησε την πόρτα ανοιχτή ρίχνοντας το μπαλάκι στον Αργεντινό μεσοεπιθετικό.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο RTVE Deportes ρωτήθηκε πάλι για τον Μέσι και απάντησε: «Με ρωτάτε αν υπάρχει κάποια επικοινωνία με τον Μέσι κι αν μου έχει τηλεφωνήσει για να επιστρέψει; Οι πόρτες της Μπαρτσελόνα είναι πάντοτε ανοιχτές για εκείνον...», είπε ο Λαπόρτα και επί της ουσίας έριξε το μπαλάκι στον Μέσι.

Ακόμη αναφέρθηκε και στο σίριαλ με τον Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στη μεταγραφή του στη Μπαρτσελόνα. Ο ισχυρός άνδρας των Καταλανών φαίνεται να έχει αφήσει σε δεύτερη μοίρα τον Νορβηγό επιθετικό. Βέβαια αυτό ίσως να είναι και ένα παιχνίδι τακτικής από την πλευρά του.

«Δεν θέλουμε να χαλάσουμε τη δομή που έχουν αυτή τη στιγμή τα οικονομικά μας και η σταθερότητα την οποία προσπαθούμε να καταφέρουμε. Δεν θέλω η Μπαρτσελόνα να διατρέξει κάποιο ρίσκο σε καμία περίπτωση και αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι πάνω από πρόσωπα και ιδιαίτερες περιπτώσεις», ανέφερε ο Λαπόρτα.