Λίβερπουλ: Επιστρέφει στις προπονήσεις ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, παίζει με την Μπενφίκα

Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ πήρε το «πράσινο φως» και επιστρέφει την Παρασκευή (1/4) στο κανονικό πρόγραμμα της Λίβερπουλ, αφού ξεπέρασε σε χρόνο ρεκόρ τον τραυματισμό του στον μηριαίο.

Λίβερπουλ: Επιστρέφει στις προπονήσεις ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, παίζει με την Μπενφίκα

Για την Λίβερπουλ ο Απρίλιος είναι ο μήνας που μπορεί να την φέρει πιο κοντά στον στόχο της, ο οποίος είναι η κατάκτηση ενός ιστορικού «quadruple». Ο νέος μήνας ενέχει για τους «κόκκινους» ντέρμπι απέναντι σε Μάντσεστερ Σίτι και Γιουνάιτεντ για την Premier League, τα προημιτελικά του Champions League κόντρα στην Μπενφίκα αλλά και τον ημιτελικό του FA Cup επίσης απέναντι στους «πολίτες»

Το τελευταίο εικοσαήμερο επικράτησε ανησυχία στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ για την κατάσταση του Αλεξάντερ-Άρνολντ ο οποίος είχε αποκομίσει ένα πρόβηλμα στον μηριαίο στην εκτός έδρας νίκη επί της Άρσεναλ.

Παρόλα αυτά ο 23χρονος φουλ-μπακ, ο οποίος ακολούθησε θεραπεία στο Ντουμπάϊ την περασμένη εβδομάδα, ξεπέρασε ταχύτατα τον τραυματισμό του και την Παρασκευή (1/4) θα επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας.

Η αναμέτρηση του Σαββάτου (2/4, 14:30, Cosmote Sport 1 HD) με την Γουότφορντ έρχεται πολύ σύντομα για τον Άγγλο διεθνή ωστόσο αναμένεται να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με τους «αετούς» την Τρίτη(5/4).

Ο Γιούργκεν Κλοπ, συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Ο Τρεντ (σ.σ. ο Αλεξάντερ-Άρνολντ) θα επιστρέψει σήμερα (1/4) στην προπόνηση και έπειτα θα δούμε πως θα τον διαχειριστούμε. Ήθελε να παίξει με την Εθνική αλλά δεν μπορούσε. Ευτυχώς όμως μερικές φορές οι τραυματισμοί δεν είναι τόσο σημαντικοί που να σε αφήνουν έξω για πέντε ή έξι εβδομάδες αλλά μόνο δύο με τρεις εβδομάδες. Είναι δύσκολο για αύριο (Σάββατο 2/4) αλλά είναι πιθανό. Σωματικά είναι έτοιμος, οπότε θα πρέπει να πάρω μια απόφαση βάσει ρυθμού».

Παράλληλα, ο Γερμανός τεχνικός τόνισε πως ο Ναμπί Κεϊτά είναι αμφίβολος για το ματς με την Γουότφορντ:

«Θα πρέπει να δούμε αν θα συμμετέχει στην προπόνηση την Παρασκευή», πρόσθεσε ο Κλοπ.