Λίβερπουλ: «Τρέχει» ο Αλεξάντερ Άρνολντ για το ντέρμπι με την Σίτι

Ο Αλεξάντερ Άρνολντ της Λίβερπουλ κάνει «αγώνα δρόμου» για να είναι έτοιμος στο ντέρμπι κορυφής απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι στο «Έιτιχαντ».

Λίβερπουλ: «Τρέχει» ο Αλεξάντερ Άρνολντ για το ντέρμπι με την Σίτι

Η Λίβερπουλ μπαίνει σε έναν μήνα ο οποίος θα καθορίσει την χρονιά της καθώς μέσα στον Απρίλιο έχει το ντέρμπι κορυφής με την Μάντσεστερ Σίτι στην Premier League, τους προημιτελικούς του Champions League απέναντι στην Μπεφνίκα και τον ημιτελικό του Κυπέλλου επίσης κόντρα στους «πολίτες».

Σε αυτό το κομβικό διάστημα η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θα χρειαστεί τον κορυφαίο δημιουργό της Premier League με 11 ασίστ, τον Αλεξάντερ Άρνολντ.

Ο Άγγλος διεθνής θα απουσιάσει από τον αγώνα του Σαββάτου (2/4, 14:30, Cosmote Sport 1 HD) απέναντι στην Γουότφορντ (όπου η Λίβερπουλ με νίκη θα βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας) αλλά και από το πρώτο ματς με την Μπενφίκα για τους «8» του Champions League την Τρίτη (5/4, 22:00) εξαιτίας του τραυματισμού στον μηριαίο ο οποίος τον ταλαιπωρεί πριν την διακοπή των εθνικών.

Το ντέρμπι κορυφής στις 10 Απριλίου απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι φαντάζει αυτήν την στιγμή ως το πιθανότερο παιγνίδι για την επιστροφή του 23χρονου φουλ-μπακ στην αγωνιστική δράση.

Στις τάξεις των «κόκκινων» υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία καθώς στο παρελθόν ο Αλεξάντερ Άρνολντ έχει επιστρέψει νωρίτερα από το αναμενόμενο στους τραυματισμούς του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο Γιούργκεν Κλοπ θα ρισκάρει να τον επαναφέρει στην ομάδα πριν να είναι απολύτως έτοιμος.

Την θέση του νεαρού οπισθοφύλακα στην ενδεκάδα της Λίβερπουλ αναμένεται να καλύψει ξανά ο Τζό Γκόμεζ όπως έγινε και στο ματς απέναντι στην Νότιγχαμ Φόρεστ.