Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επίσημα παραμένει, ως το 2026, «κόκκινος διάβολος» ο Μπρούνο Φερνάντες!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μέσω των λογαριασμών της στα social media επισημοποίησε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Μπρούνο Φερνάντες έως το 2026, με οψιόν για μια σεζόν ακόμη!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επίσημα παραμένει, ως το 2026, «κόκκινος διάβολος» ο Μπρούνο Φερνάντες!

Ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε συμφωνήσει με τον Μπρούνο Φερνάντες, ούτως ώστε να συνεχίσει στις τάξεις της ήταν γνωστό από την τελευταία ημέρα του Μαρτίου.

Την Πρωταπριλιά, λοιπόν, δεν ήταν ...ψέμα ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικός μέχρι το 2026!

Μάλιστα υπάρχει στο νέο συμβόλαιο, που έπεσαν οι υπογραφές, οψιόν για ακόμη έναν χρόνο.

Όσον αφορά στις απολαβές του, αυτές θα ανέρχονται σε 240.000 λίρες εβδομαδιαίως σύμφωνα με την Daily Mail, με την ομάδα του Μάντσεστερ να διπλασιάζει, ουσιαστικά, τα χρήματα που του δίνει σε σύγκριση με όσα προέβλεπε το πρώτο συμβόλαιο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ίβηρας που αποτελεί έναν από τους κορυφαίους στο ρόστερ της Αγγλικής ομάδας αγωνίζεται στο Ολντ Τράφορντ από τον Ιανουάριο του 2020, όταν αποκτήθηκε από την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

Σε αυτά τα (ούτε...) δύο πρώτα χρόνια παρουσίας του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο 27χρονος μετράει ήδη 49 γκολ και 39 ασίστ σε 117 παιχνίδια του σε όλες τις διοργανώσεις.