Ίντερ: Βλέπει ξανά Μιλάνο ο Λουκάκου

Σύμφωνα με ιταλικά Μέσα ο Ρομέλου Λουκάκου καλοβλέπει την ιδέα να επιστρέψει στην Ίντερ

Ίντερ: Βλέπει ξανά Μιλάνο ο Λουκάκου

Όλα δείχνουν πως ο Ρομέλου Λουκάκου δεν θα κάτσει για πολύ στο Λονδίνο. Ο Βέλγος στράικερ δεν προσαρμόστηκε ποτέ στη Τσέλσι για την οποία παράτησε το περασμένο καλοκαίρι την Ίντερ, ψάχνοντας το κάτι παραπάνω στην καριέρα του.

Την ίδια ώρα, ρεπορτάζ στην Ιταλία φέρνουν ξανά κοντά τους «νερατζούρι» με τον άνθρωπο «κλειδί» για το πρωτάθλημα του 2021. Πιο συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Tuttosport», αναφέρει πως ο Λουκάκου σε επικοινωνία με τη διοίκηση της Ίντερ, εκφράζοντάς τους την επιθυμία του να επιστρέψει στο Μιλάνο, όντας πρόθυμος να μειώσει τις απολαβές του έως και 50%, έτσι ώστε να φορέσει ξανά τη φανέλα της Ίντερ.

Σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο πρόεδρος των Μιλανέζων, Στίβεν Ζανγκ, βλέπει θετικά μια ενδεχόμενη επιστροφή του Λουκάκου, ωστόσο η Τσέλσι δεν αναμένεται να είναι εύκολη διαπραγματευτής, έχοντας βγάλει από τα ταμεία της περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ πριν μερικούς μήνες, για να φέρει τον Βέλγο στην αγγλική πρωτεύουσα.

Αυτός είναι και ο λόγος που το σενάριο που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες αυτή την στιγμή, έχει να κάνει με δανεισμό του πολύπειρου επιθετικού.