Ντόρτμουντ: Αμφίβολος ο Χάαλαντ ενόψει Λειψίας

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Έρλινγκ Χάαλαντ στον αγώνα της Μπορούσια Ντόρτμουντ με αντίπαλο την Λειψία το Σάββατο (2/4) στην Bundesliga.

Ντόρτμουντ: Αμφίβολος ο Χάαλαντ ενόψει Λειψίας

Χωρίς το μεγάλο της επιθετικό «όπλο», τον Έρλινγκ Χάαλαντ, είναι πολύ πιθανό να παραταχθεί η Μπορούσια Ντόρτμουντ στο εντός έδρας κρίσιμο Σαββατιάτικο (2/4) παιχνίδι της με αντίπαλο τη Λειψία για την 28η αγωνιστική της Bundesliga.

Οι Βεστφαλοί, που προέρχονται από την ισοπαλία (1-1) με την Κολωνία, θέλουν να επιστρέψουν στον δρόμο των επιτυχιών προκειμένου να παραμείνουν στο κυνήγι της διεκδίκησης του τίτλου.

Την ίδια στιγμή όμως και οι «κόκκινοι ταύροι»… καίγονται για το τρίποντο, στη μάχη που δίνουν για την διεκδίκηση μιας θέσης στην πρώτη τετράδα που οδηγεί στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Χάαλαντ επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Νορβηγίας με πρόβλημα τραυματισμού, καθώς χτύπησε στον αστράγαλο με αποτέλεσμα το πόδι του να παραμένει πρησμένο.

«Η χρησιμοποίησή του είναι συζητήσιμη. Θέλω να είμαι ανοιχτός και ειλικρινής για αυτό. Ο Έρλινγκ είναι πάντα αισιόδοξος. Αλλά το πόδι του έχει γίνει… μπλε, είναι ακόμα πρησμένο. Το παλεύουμε, αλλά υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό», επεσήμανε ο προπονητής της Ντόρτμουντ, Μάρκο Ρόζε, για την κατάσταση της υγείας του 21χρονου επιθετικού.

Ο τελευταίος μετράει 23 γκολ και 6 ασίστ σε 23 εμφανίσεις του με την Ντόρτμουντ σε όλες τις διοργανώσεις την φετινή αγωνιστική περίοδο, ενώ σε περίπτωση που δεν αγωνιστεί τελικά κόντρα στην Λειψία, θα είναι το 17ο παιχνίδι που απουσιάζει την τρέχουσα σεζόν.