Μυθικά ποσά στο ποδόσφαιρο, πιο ακριβοπληρωμένος ο Νεϊμάρ

Έχουν ξεφύγει τα χρήματα που εισπράττουν οι ποδοσφαιριστές με τον Νεϊμάρ να είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος και ο Μέσι να τον ακολουθεί στη σχετική λίστα.

Μυθικά ποσά στο ποδόσφαιρο, πιο ακριβοπληρωμένος ο Νεϊμάρ

Τα χρήματα που εισπράττουν οι ποδοσφαιριστές έχουν ξεφύγει και σε πολλές περιπτώσεις είναι εκτός πραγματικότητας. Η ισπανική εφημερίδα, Marca δημοσιοποίησε τη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές αυτή τη στιγμή.

Στην πρώτη δεκάδα θα συναντήσει κανείς ονόματα που προκαλούν έκπληξη. Ο Νεϊμάρ αυτή τη στιγμή είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής, αφού εισπράττει 48,9 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι με 40,5 εκατ. ευρώ και στην τρίτη θέση ο Γκάρεθ Μπέιλ με 34 εκατ. ευρώ.

Στην πρώτη δεκάδα βρίσκονται ακόμη οι Κριστιάνο Ρονάλντο (31,5 εκατ. ευρώ), Αντουάν Γκριζμάν (30 εκατ. ευρώ), Εντέν Αζάρ (30 εκατ. ευρώ), Κιλιάν Εμπαπέ (26,4 εκατ. ευρώ), Κέβιν Ντε Μπρόινε (24,7 εκατ. ευρώ), Καρίμ Μπενζεμά (24 εκατ. ευρώ) και Νταβίντ Ντε Χέα (23,3 εκατ. ευρώ).

Οι Αζάρ και Ντε Χέα είναι έκπληξη που βρίσκονται στην πρώτη δεκάδα, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής από τη Serie A και από τη Bundesliga.