Ροναλντίνιο: «Λατρεύω τον Εμπαπέ, θυμίζει λίγο τον Ανελκά»

Ο Ροναλντίνιο έπλεξε το εγκώμιο του Κιλιάν Εμπαπέ, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα της ανανέωσης του Γάλλου επιθετικού με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ροναλντίνιο: «Λατρεύω τον Εμπαπέ, θυμίζει λίγο τον Ανελκά»

Με τα καλύτερα λόγια για τον Κιλιάν Εμπαπέ αναφέρθηκε ο Ροναλντίνιο σε δηλώσεις του στο «RMC Sport». Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος «μάγος» του ποδοσφαίρου, έπλεξε το εγκώμιο του Γάλλου επιθετικού, αποκάλυψε ποιον παίκτη του θυμίζει, ενώ μίλησε και για το θέμα της ανανέωσης του 23χρονου άσου με την Παρί Σεν Ζερμέν.

«Τον λατρεύω. Είναι υπέροχος. Είναι ένας παίκτης που σε κάνει να θέλεις να δεις και μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα στο ποδόσφαιρο», σημείωσε σχετικά ο Ροναλντίνιο και συνέχισε:

«Είναι δυνατός, καλός στην ντρίμπλα και στην ταχύτητα. Είναι ένας εντελώς... νέος παίκτης. Θυμίζει λίγο τον Νικολά Ανελκά. Υπάρχουν πράγματα, στα οποία μοιάζουν πολύ».

Για το συμβόλαιο του Εμπαπέ με τους Παριζιάνους που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, την στιγμή που η Ρεάλ Μαδρίτης επιμένει για την απόκτησή του, σημείωσε:

«Το μέλλον του; Αυτός είναι που αποφασίζει, αυτό είναι ξεκάθαρο. Με τους παίκτες που έχει η Παρί Σεν Ζερμέν, μπορεί να μείνει. Έχει τα πάντα για να είναι καλά εδώ. Μπορεί όμως να παίξει παντού με την τεχνική του. Ελπίζω να κάνει τις σωστές επιλογές».