Μπέιλ: Σε συζητήσεις με Κάρντιφ για συμβόλαιο 6 μηνών λόγω… Μουντιάλ

Ο Γκάρεθ Μπέιλ, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Ρεάλ Μαδρίτης, βρίσκεται σε συζητήσεις με την Κάρντιφ για συμβόλαιο 6 μηνών, ώστε να προετοιμαστεί καλύτερα για το Μουντιάλ του Κατάρ.

Μπέιλ: Σε συζητήσεις με Κάρντιφ για συμβόλαιο 6 μηνών λόγω… Μουντιάλ

Μία νέα ομάδα για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα αναζητά ο Γκάρεθ Μπέιλ, καθώς το καλοκαίρι θα μείνει ελεύθερος από την Ρεάλ Μαδρίτης όταν και εκπνέει η συνεργασία του με τους «μερένχες».

Όπως αναφέρουν οι «Wales Online», ο Ουαλός άσος βρίσκεται σε συζητήσεις με την Κάρντιφ προκειμένου να επιστρέψει στην πατρίδα του και να ενταχθεί στον σύλλογο της Championship της Αγγλίας (σ. β’ κατηγορία) με συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών.

Όπως σημειώνεται, ο Μπέιλ θέλει να έχει χρόνο συμμετοχής σε αγώνες και να είναι καλύτερα προετοιμασμένος για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που ξεκινά το Νοέμβρη.

Βέβαια, η Ουαλία ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της στα τελικά του Μουντιάλ.

Οι «δράκοι» κέρδισαν 2-1 την Αυστρία στα ημιτελικά των μπαράζ της ευρωπαϊκής ζώνης, ωστόσο θα κληθούν πλέον στον τελικό των πλέι-οφ κόντρα σε Σκωτία ή Ουκρανία να πανηγυρίσουν ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα ώστε να κερδίσουν την παρουσία τους στα γήπεδα του Κατάρ.