Λαπόρτα: «Τουλάχιστον 4 μεταγραφές το καλοκαίρι»

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, προανήγγειλε την πρόθεσή του να εντάξει το καλοκαίρι στο ρόστερ της ομάδας τουλάχιστον τέσσερις νέους παίκτες.

Λαπόρτα: «Τουλάχιστον 4 μεταγραφές το καλοκαίρι»

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να συνεχίζει την προσπάθειά της στις φετινές διοργανώσεις που μετέχει με στόχο την επίτευξη των στόχων της, ωστόσο παράλληλα έχει ήδη ξεκινήσει και τον προγραμματισμό για την επόμενη σεζόν.

Οι «μπλαουγκράνα» φιλοδοξούν να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο το ρόστερ τους, με τον πρόεδρο της ομάδας, Ζοάν Λαπόρτα, να προαναγγέλλει σημαντικές κινήσεις ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Πιο συγκεκριμένα, ο ισχυρός άντρας των Καταλανών μιλώντας στο «El Periodico» γνωστοποίησε πως «το καλοκαίρι θα προχωρήσουμε σε τέσσερις τουλάχιστον μεταγραφές», ικανοποιώντας έτσι και το αίτημα του προπονητής της ομάδας, Τσάβι, ο οποίος θέλει νέο υλικό για να οδηγήσει στον δρόμο των επιτυχιών τον σύλλογο της Βαρκελώνης.

Η Μπαρτσελόνα φέρεται να έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με τους Σέζαρ Αθπιλικουέτα (Τσέλσι), Αντρέας Κρίστενσεν (Τσέλσι), Φρανκ Κεσί (Μίλαν) για να τους πάρει το καλοκαίρι στο «Καμπ Νόου», ενώ παράλληλα εντείνει τις προσπάθειές της και για τον Νουσαϊρ Μαζράουϊ που στο τέλος της σεζόν μένει ελεύθερος από τον Άγιαξ.