Πογκμπά: «Πέρασα δύσκολα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στη Γαλλία παίρνω αυτοπεποίθηση»

Ο Πολ Πογκμπά επεσήμανε την ένδεια τίτλων με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τόνισε ότι η εθνική Γαλλίας του δίνει «ανάσες καθαρού αέρα» κι άφησε τα πάντα ανοικτά αναφορικά με το μέλλον του.

Πογκμπά: «Πέρασα δύσκολα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στη Γαλλία παίρνω αυτοπεποίθηση»

Από τη Γαλλία, που βρίσκεται για τις υποχρεώσεις του με την εθνική του ομάδα ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πολ Πογκμπά, αναφέρθηκε στο ότι του έλειψε η κατάκτηση τίτλων με τους «κόκκινους διαβόλους».

Επίσης τόνισε ότι η επιστροφή στα πάτρια λόγω των «τρικολόρ» είναι αναζωογονητική για τον ίδιο για να συμπληρώσει ότι τα πάντα σχετικά με το μέλλον του είναι στον ...αέρα.

«Τίποτα δεν έχει αποφασιστεί για το μέλλον μου, δεν έχει γίνει τίποτα. Μπορώ να αποφασίσω αύριο, όπως μπορώ να αποφασίσω κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου. Θέλω να τελειώσω καλά τη σεζόν για να προετοιμαστώ για το Παγκόσμιο Κύπελλο», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Πραγματικά το να παίζω για την Γαλλία μου δίνει ανάσες καθαρού αέρα! Αυτή είναι η αλήθεια. Πέρασα δύσκολες στιγμές με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και χρειαζόμουν αυτό το διάλειμμα για να επανακτήσω την ενέργεια μου και την αυτοπεποίθηση μου. Μερικές φορές που δεν έπαιζα ή δεν ερχόντουσαν τα καλά αποτελέσματα, ερχόμουν εδώ, στην Γαλλία και έπαιρνα δυνάμεις.

Η φετινή σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα, αλλά δεν μπορούμε να κατακτήσουμε κάποιον τίτλο. Ούτε φέτος θα το κάνουμε, ούτε τα τελευταία χρόνια το κάναμε. Θέλω να παίζω και να κατακτώ τίτλους, για αυτό αγωνίζομαι. Είναι στενάχωρο που δεν το καταφέρνω με την Γιουνάιτεντ».