Παλμέιρας: Ανανέωσε το συμβόλαιο του Αμπέλ Φερέιρα ως το 2024!

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, επέκτεινε τη συνεργασία του με την Παλμέιρας μέχρι το 2024.

Παλμέιρας: Ανανέωσε το συμβόλαιο του Αμπέλ Φερέιρα ως το 2024!

Κάτοικος Σάο Πάουλο θα παραμείνει για τουλάχιστον δύο ακόμη χρόνια ο Αμπέλ Φερέιρα, καθώς το Σάββατο (26/3) η Παλμέιρας γνωστοποίησε -έστω και ανεπίσημα- την επέκταση της συνεργασίας της με τον νεαρό προπονητή έως το 2024.

Πολλά μεγάλα Μέσα της Βραζιλίας αποκάλυψαν την είδηση περί ανανέωσης του 43χρονου τεχνικού με τη «Βερντάο», μια εξέλιξη βεβαίως που δεν προκάλεσε ιδιαίτερη έκπληξη και μάλλον ήρθε ως φυσιολογικό επακόλουθο της πορείας του Φερέιρα στον πάγκο των «αλβιβέρδε».

Για του λόγου το αληθές, ο Πορτογάλος κόουτς μετράει ήδη τέσσερα τρόπαια στο διάστημα μόλις 1,5 χρόνου στον πάγκο της Παλμέιρας, καθώς με αυτόν στο... τιμόνι η βραζιλιάνικη ομάδα κατέκτησε δυο Copa Libertadores, ένα Copa do Brasil κι ένα Recopa Sudamericana.

Πριν από λίγο καιρό είχαν ακουστεί κάποια σενάρια που ήθελαν τον Φερέιρα να σκέφτεται την επιστροφή του στην Ευρώπη, ωστόσο φαίνεται πως οι επιτυχίες στην Παλμέιρας αλλά και η αναγνώριση και αγάπη των φιλάθλων προς το πρόσωπό του τον έπεισαν να παραμείνει στη «χώρα του καφέ».