Μέσι: «Μετά το Μουντιάλ στο Κατάρ θα πρέπει να ξανασκεφτώ αρκετά πράγματα...»

Ο Λιονέλ Μέσι μετά τη νίκη με 3-0 επί της Βενεζουέλας, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, προανήγγειλε, σιβυλλικά, ότι μετά τα τελικά του Μουντιάλ του Κατάρ θα έρθει η ώρα να ξανασκεφτεί αρκετά πράγματα αφήνοντας ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με την καριέρα του.

Μέσι: «Μετά το Μουντιάλ στο Κατάρ θα πρέπει να ξανασκεφτώ αρκετά πράγματα...»

Εν μέσω των πανηγυρικών εκδηλώσεων για τη νίκη (3-0) της Αργεντινής επί της Βενεζουέλας, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, διάλεξε ο Λιονέλ Μέσι για να θέσει, ουσιαστικά, ένα αγωνιστικό ορόσημο στην καριέρα του.

Στο τελευταίο επίσημο ματς της «αλμπισελέστε» πριν τα τελικά του Μουντιάλ του Κατάρ ο αρχηγός της και πρώτος σκόρερ στην ιστορία της τόνισε πως μετά από το μεγάλο ραντεβού στη χώρα του Περσικού Κόλπου, θα έχει φτάσει η στιγμή να ξανασκεφτεί πολλά πράγματα.

«Είμαι χαρούμενος εδώ και αρκετό καιρό, το γκρουπ αυτό είναι υπέροχο. Ο κόσμος της Αργεντινής με αγαπάει κα αυτό φαίνεται και εντός και εκτός γηπέδου. Αυτή τη στιγμή επικεντρώνομαι στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μετά από το Παγκόσμιο Κύπελλο δεν ξέρω. Θα χρειαστεί να ξανασκεφτώ πολλά πράγματα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ατάκα που κατά πολλούς ερμηνεύθηκε ως προάγγελος ότι ο 34χρονος σούπερ σταρ ίσως έδωσε το τελευταίο επίσημο παιχνίδι του στην πατρίδα του ως μέλος της εθνικής ομάδας.