Τσέλσι: Οι τελικοί τέσσερις υποψήφιοι αγοραστές της

Γνωστοί έγιναν οι τελικοί τέσσερις υποψήφιοι αγοραστές της Τσέλσι. Η επιλογή έγινε από την τράπεζα η οποία ορίστηκε από την Βρετανική Κυβέρνηση προκειμένου να «τρέξει» την αγοραπωλησία. Τον πρώτο λόγο έχει ο ιδιοκτήτης των Μπόστον Σέλτικς και Αταλάντα.

Τσέλσι: Οι τελικοί τέσσερις υποψήφιοι αγοραστές της

Η πώληση της Τσέλσι μπαίνει στην τελική ευθεία. Ο τραπεζικός οργανισμός Raine, ο οποίος είχε επιφορτιστεί από την Βρετανική Κυβέρνηση να διαχειριστεί την πώληση της ομάδας κατέληξε στους τέσσερις υποψήφιους αγοραστές.

Ο νέος ιδιοκτήτης των «μπλε» θα προκύψει από τους Τοντ Μπόελι, Ντέιβιντ Μπλίτζερ και Τζος Χάρις, την οικογένεια Ρίκετς και τον ιδιοκτήτη των Μπόστον Σέλτικς, Στίβεν Παλιούκα.

Την Πέμπτη το βράδυ απορρίφθηκαν οι προτάσεις των Νίκ Κάντι και Γούντι Τζόνσον.

«Φαβορί» για την απόκτηση της ομάδας είναι αυτή την ώρα ο Παλιούκα. Ο 67χρονος εκτός από την ομάδα του ΝΒΑ, είναι συνιδιοκτήτης της αμερικανικής ιδιωτικής επενδυτικής εταιρείας Bain Capital ενώ κατέχει και το 55% της Αταλάντα.

Η τράπεζα στοχεύει να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία μέχρι το τέλος του Απριλίου όταν και αναμένεται να παραπέμψει την επιθυμητή πρόταση στην Βρετανική Κυβέρνηση και την Premier League.