«L' Equipe»: «Η Μπαρτσελόνα στο κυνήγι του Εμπαπέ»!

Η έγκυρη Γαλλική αθλητική εφημερίδα «L' Equipe» πρόσθεσε την Μπαρτσελόνα στους ενδιαφερόμενους νέους εργοδότες του Κιλιάν Εμπαπέ!

«L' Equipe»: «Η Μπαρτσελόνα στο κυνήγι του Εμπαπέ»!

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ ήταν υπόθεση δύο ομάδων.

Της τωρινής του (Παρί Σεν Ζερμέν) και της Ρεάλ Μαδρίτης που, κατά πολλά ΜΜΕ (ειδικά της Ισπανίας) έχει συμφωνήσει (μέχρι και για υπογραφή προσυμφώνου έχει γραφτεί...) με τον διεθνή Γάλλο επιθετικό.

Ωστόσο κατά την Γαλλική αθλητική εφημερίδα «L' Εquipe» στους δύο ...χωρεί και τρίτος επίδοξος νέος εργοδότης του 23χρονου άσου, βάζοντας στο «παιχνίδι» της απόκτησης του και την Μπαρτσελόνα!

Κατά το έγκυρο και μεγάλης κυκλοφορίας έντυπο ο σύλλογος της Βαρκελώνης ετοιμάζεται να διεκδικήσει τον σταρ των Παριζιάνων, ο οποίος είναι πρόθυμος να ακούσει προτάσεις κι από άλλες ομάδες.

Κατά την πληροφόρηση του οι Καταλανοί επιθυμούν μία συνάντηση του Γάλλου διεθνή με τον Τσάβι (σ. στα πρότυπα εκείνης που είχε ο τεχνικός τους με τον Χάαλαντ, τις πρόαλλες, όπως έχει διαρρεύσει), προκειμένου να του παρουσιάσει το πρότζεκτ για το μέλλον του στην ομάδα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Εμπαπέ τρέφει βαθύ σεβασμό για τους «μπλαουγκράνα» και ως εκ τούτου, είναι ανοικτός στο να διαπραγματευτεί.

Ωστόσο επισημαίνεται ότι σε καμιά περίπτωση τα ανωτέρω δεν βάζουν την Μπάρτσα σε ρόλο φαβορί για την ένταξη του στην ομάδα.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά έχει «διαδρομή» να καλύψει σε σχέση με τις Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεάλ Μαδρίτης...