Ιντζάγκι: «Με απέλυσαν από την Μπρέσια με ένα ψυχρό e-mail χωρίς καν τηλεφώνημα»

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μπρέσια αποτελεί ο Φιλίπο Ιντζάγκι, λόγω των αρνητικών αποτελεσμάτων της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα.

Ιντζάγκι: «Με απέλυσαν από την Μπρέσια με ένα ψυχρό e-mail χωρίς καν τηλεφώνημα»

Σε αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκεται η Μπρέσια, καθώς ο σύλλογος αποφάσισε να λύσει την συνεργασία του με τον Φιλίπο Ιντζάγκι. Ο Ιταλός τεχνικός αν και ανέλαβε την ομάδα μόλις το περασμένο καλοκαίρι, με την ελπίδα να την επαναφέρει στα «σαλόνια» της Serie A, εν τούτοις απολύθηκε από τη θέση του λόγω των αρνητικών αποτελεσμάτων. Μάλιστα, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος, ενημερώθηκε για την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Μπρέσια μέσω ενός e-mail.

Η Μπρέσια βρίσκεται στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Serie B έπειτα από το πέρας 31 αγωνιστικών στον θεσμό και μετράει μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια της στον θεσμό.

«Μαζί με ένα τεράστιο παράπονο για αυτή την απόλυση, που μου κοινοποιήθηκε με ένα ψυχρό e-mail χωρίς καν ένα τηλεφώνημα, αφήνω ένα υπέροχο γκρουπ για το οποίο ίδρωσα.

Αφήνω ένα τρένο που τρέχει και το οποίο δεν ήθελα ποτέ να αφήσω αλλά πάνω από όλα αφήνω ένα κομμάτι μου μέσα σε καθέναν από τους ποδοσφαιριστές μου που ελπίζω να θυμούνται πως το ποδόσφαιρο βασίζεται στον σεβασμό, στον επαγγελματισμό, στο συλλογικό πνεύμα και στην αγάπη για αυτό το άθλημα.

Θα ήθελα να διασκεδάζω και να φτάσω μέχρι το τέρμα σε αυτή την εκπληκτική χρονιά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ιντζάγκι σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.