Μπέιλ: «Δεν με νοιάζει τι γράφουν για μένα…»

Η απάντηση του Γκάρεθ Μπέιλ για τη νέα σκληρή επίθεση των ισπανικών Μέσων προς το πρόσωπό του, που τον χαρακτήρισαν «παράσιτο από τη βροχερή Βρετανία που ρουφάει τα λεφτά της Ρεάλ»

Μπέιλ: «Δεν με νοιάζει τι γράφουν για μένα…»

Μία απάντηση έδωσε ο Γκάρεθ Μπέιλ μπροστά στη νέα σκληρή κριτική που δέχτηκε από τα ισπανικά Μέσα ενημέρωσης για την παρουσία του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ουαλός επιθετικός απουσίασε από το πρόσφατο «clasico», που οι «μερένχες» διασύρθηκαν με το βαρύ 4-0 από την Μπαρτσελόνα μέσα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο διεθνής άσος μόλις… πέντε εμφανίσεις με τη «βασίλισσα».

«Δεν με νοιάζουν αυτά που γράφουν τα ισπανικά ΜΜΕ. Είναι χάσιμο χρόνου. Δεν το διαβάζω. Μπορώ να πω πολλά πράγματα αλλά καλύτερα να μην μιλήσω», ήταν η απάντηση του 32χρονου, ο οποίος θα μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον ισπανικό σύλλογο.

Νωρίτερα, είχε προηγηθεί ένα δημοσίευμα που τον χαρακτήριζε «παράσιτο από τη βροχερή Βρετανία που ρουφάει τα λεφτά της Ρεάλ».

Αναλυτικότερα, το δημοσίευμα της μαδριλένικης «Marca», ανέφερε:

«To παράσιτο Μπέιλ προέρχεται από την κρύα και βροχερή Μεγάλη Βρετανία. Εγκαταστάθηκε στην Ισπανία και στην Ρεάλ έχοντας μασκαρευτεί, έδειξε πρώτα επιμέλεια και αγάπη για τον φιλοξενούμενο, αλλά στη συνέχεια η φύση του τον οδήγησε να ρουφήξει αίμα χωρίς να δώσει τίποτα σε αντάλλαγμα.

Ουσιαστικά, κάτι περισσότερο από αίμα, ρούφηξε και ρουφάει τα ευρώ του συλλόγου. Σε αντίθεση με άλλα του είδους του, όπως ο ψύλλος, η ψείρα ή ο κοριός, το παράσιτο Μπέιλ δεν προκαλεί φαγούρα ή ασθένειες στον ξενιστή του, αλλά μετά το πιπίλισμα, γελάει και τον κοροϊδεύει, δείχνοντας μια αστεία περιφρόνηση για αυτόν από τον οποίο ζει.

Γελάει, χειροκροτεί, πέφτει στο έδαφος, τραγουδά, σαν ένα είδος εξευτελιστικής τελετής, που ευτυχώς έχει ημερομηνία λήξης, όπως όλες οι συμφορές. Έφερε περισσότερα προβλήματα απ’ ότι χαρά».