Κριστιάνο Ρονάλντο: Οι Άγγλοι τον στέλνουν στην Πόρτο!

Την περίπτωση του Κριστιάνο Ρονάλντο παρακολουθεί στενά η Πόρτο με στόχο να τον φέρει ξανά στην Πορτογαλία το ερχόμενο καλοκαίρι!

Κριστιάνο Ρονάλντο: Οι Άγγλοι τον στέλνουν στην Πόρτο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι το 2023 ωστόσο το Football Insider διατείνεται πως η Πόρτο παρακολουθεί στενά την περίπτωσή του ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Οι «δράκοι» πιστεύουν ότι μπορεί να υπάρξει ένα άνοιγμα για την επιστροφή του Πορτογάλου στην πατρίδα του, δυό δεκαετίες αφότου έφυγε από την Σπόρτινγκ.

Μάλιστα, οι Άγγλοι το πηγαίνουν ένα βήμα παρακάτω τονίζοντας πως στην Πόρτο είναι «συγκρατημένα αισιόδοξοι» για το ενδεχόμενο να αποκτήσουν τον 37χρονο επιθετικό.

Ο Ρονάλντο είναι φέτος εκ των πυλώνων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας χάσει μόλις πέντε παιγνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και έχοντας απολογισμό 18 τέρματα και 3 ασίστ σε 33 ματς.

Αξίζει να αναφερθεί πως και η Σπόρτινγκ έχει συνδεθεί μεταγραφικά με το όνομα του Πορτογάλου σε περίπτωση που οι «μπέμπηδες» δεν εξασφαλίσουν την παρουσία τους στο Champions League.