Παρί Σεν Ζερμέν: Η απόλυση του Ποτσετίνο θα κοστίσει 20 εκατομμύρια ευρώ

Το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ θα πρέπει να καταβάλει η Παρί Σεν Ζερμέν, αν αποφασίσει τελικά να απολύσει τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο από την τεχνική της ηγεσία.

Παρί Σεν Ζερμέν: Η απόλυση του Ποτσετίνο θα κοστίσει 20 εκατομμύρια ευρώ

Αντίστροφα φέρεται να μετρά πλέον ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο για την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν Ζερμέν, έπειτα και από τον αποκλεισμό της ομάδας από τη συνέχεια του Champions League.

Μάλιστα, ήδη «παρελαύνουν» ονόματα υποψήφιων προπονητών για να διαδεχτούν τον Αργεντινό τεχνικό.

Όπως σημειώνει πάντως η «L’ Equipe», σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες και οι Παριζιάνοι προβούν στην πρόωρη λύση της συνεργασίας τους με τον Ποτσετίνο, τότε θα πρέπει να καταβάλουν το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ ως αποζημίωση στον 50χρονο και το επιτελείο του.

Σημειώνεται, άλλωστε, πως πέρσι τον Ιούλιο ο Ποτσετίνο είχε έρθει σε συμφωνία με τον σύλλογο για την ανανέωση της συνεργασίας τους ως το 2023 και μέχρι σήμερα παραμένει ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Όσον αφορά δε τους μισθούς του επιτελείου του, στο οποίο βρίσκεται και ο γιος του, Σεμπαστιάνο, ως γυμναστής, κυμαίνονται από 20.000 έως 80.000 ευρώ τον μήνα.