Συμβόλαιο έως το 2026 με Αταλάντα ο «δήμιος» του Ολυμπιακού

Ο Μπεράτ Τζιμσίτι ανανέωσε με την Αταλάντα έως το 2026 και στην Ιταλία αναφέρονται στα κρίσιμα γκολ του επί του Ολυμπιακού. 

Συμβόλαιο έως το 2026 με Αταλάντα ο «δήμιος» του Ολυμπιακού

Από τους πιο βασικούς παίκτες της Αταλάντα είναι ο Μπεράτ Τζιμσίτι και η ιταλική ομάδα φρόντισε να επεκτείνει το συμβόλαιό του έως το 2026.

Ο γεννημένος στην Ελβετία, αλλά με αλβανική καταγωγή και διεθνής με την ομάδα της Αλβανίας κεντρικός αμυντικός είναι από τα αγαπημένα παιδιά του Τζιανπέρο Γκασπερίνι, ο οποίος εισηγήθηκε με θέρμη να παραταθεί η συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή που είχε αποτελέσει στόχο άλλων ιταλικών και ξένων συλλόγων. Με τη διοίκηση της Αταλάντα να κάνει δεκτό το αίτημα του προπονητή της και να «δένει» για ακόμη τέσσερα χρόνια τον Τζιμσίτι.

Στα ιταλικά ΜΜΕ γίνεται λόγος για την εξαιρετική φετινή σεζόν του ποδοσφαιριστή, με 33 συμμετοχές και μόνο πέντε χαμένα παιχνίδια λόγω τραυματισμού, αλλά κυρίως για τη συμβολή του στην πρόκριση της Αταλάντα επί του Ολυμπιακού στο Europa League με τα δύο γκολ που είχε σημειώσει στον πρώτο αγώνα στο Μπέργκαμο, ανατρέποντας το προβάδισμα που είχε πάρει η ελληνική ομάδα με τον Τικίνιο.