Τσάβι: «Η πόρτα της Μπαρτσελόνα θα είναι πάντα ανοιχτή για τον Μέσι»

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, στη συνέντευξη Τύπου για το «Clasico» της Κυριακής (20/3) με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, αναφέρθηκε και στο μέλλον του Λιονέλ Μέσι.

Τσάβι: «Η πόρτα της Μπαρτσελόνα θα είναι πάντα ανοιχτή για τον Μέσι»

Το εγκώμιο του Λιονέλ Μέσι έπλεξε σε δηλώσεις του ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, ενώ αναφέρθηκε και στο ποδοσφαιρικό μέλλον του Αργεντινού επιθετικού στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του «Clasico» της Κυριακής (20/3) με τη Ρεάλ Μαδρίτη στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

«Ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτες όλων των εποχών και οι πόρτες της Μπαρτσελόνα θα είναι πάντα ανοιχτές γι’ αυτόν. Του αξίζει ένας μεγάλος φόρο τιμής, όμως δεν μπορώ να πω περισσότερα από τη στιγμή που έχει συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά το μεγάλο ντέρμπι με τους «μερένχες», σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Το κλάσικο είναι ένα ιδιαίτερο, δύσκολο και περίπλοκο παιχνίδι. Το να παίζεις στη Μαδρίτη δεν είναι εύκολο, αλλά θα επιτεθούμε και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη. Θα αλλάξουμε μερικά πράγματα.

Στόχος είναι να έχουμε την κατοχή της μπάλας, να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας και να είμαστε ήρεμοι. Είμαστε καλύτεροι στο αμυντικό κομμάτι και καταλαβαίνουμε το παιχνίδι της κατοχής της μπάλας καλύτερα απ’ ότι πριν από λίγους μήνες. Η βελτίωση όμως θα φανεί στον αγωνιστικό χώρο και αύριο έχουμε ένα μεγάλο τεστ».

Επιπρόσθετα, όπως επιβεβαίωσε ο Τσάβι, ο Ζεράρ Πικέ θα αγωνιστεί κανονικά στο ματς, καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.