Πρόταση από την Αμερική για την Τσέλσι

Αμερικανική συμμαχία έχει δημιουργηθεί με στόχο να καταθέσει επίσημη πρόταση για την αγορά της Τσέλσι.

Πρόταση από την Αμερική για την Τσέλσι

Η Τσέλσι έχει είναι προς πώληση και ήδη είναι αρκετοί οι ενδιαφερόμενοι για να την αγοράσουν. Συγκεκριμένα η οικογένεια Ρίκετς που έχει στην ιδιοκτησία της την ομάδα μπέιζμπολ Σικάγο Καμπς και ο ιδρυτής επενδυτικής εταιρείας Citabel, Κεν Γκρίφιν καταστρώνουν από κοινού πλάνο για την αγορά της Τσέλσι.

Το ρεπορτάζ μετέδωσε το Sky News και οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες για τους Λονδρέζους. Αυτή τη στιγμή η Τσέλσι έχει τεθεί υπό τον έλεγχο της βρετανικής κυβέρνησης, αφού οι κυρώσεις που έχουν επιβληθεί στον Ρομάν Αμπράμοβιτς έχουν προκαλέσει σοβαρό πρόβλημα στους "μπλε".

Αυτή τη στιγμή οι πρωταθλητές Ευρώπης λειτουργούν υπό ειδικό καθεστώς και με αρκετούς περιορισμούς που δημιουργούν αρκετά προβλήματα στην καθημερινότητα τους. η βρετανική κυβέρνηση είναι διατεθειμένη να συζητήσει προτάσεις εξαγοράς του συλλόγου υπό την προϋπόθεση πως δεν θα έχει οικονομικό όφελος ο Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Η οικογένεια Ρίκετς και ο Κεν Γκρίφιν έχουν ήδη δημιουργήσει ένα επενδυτικό σχήμα και μάλιστα ετοιμάζονται να καταθέσουν επίσημη πρόταση για την αγορά της Τσέλσι.