Σιμεόνε: «Δίκαια προκριθήκαμε επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!»

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε μετά το τέλος του επαναληπτικού της φάσης των «16» του Champions League στο Ολντ Τράφορντ δήλωσε υπερήφανος για τους παίκτες του κι εκτίμησε ότι η πρόκριση της Ατλέτικο Μαδρίτης, επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν δίκαιη

Σιμεόνε: «Δίκαια προκριθήκαμε επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!»

Αφού απέφυγε τα... πτερόεντα αντικείμενα που τον σήμαδευαν κατά την έξοδο του, θριαμβευτής, από το τερέν του Ολντ Τράφορντ ο Ντιέγκο Σιμεόνε μίλησε για την μεγάλη νίκη - πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Αργεντινός τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης είχε τα καλύτερα να πει για τους παίκτες του εκτιμώντας πως το 1-0 και το ότι οι «παπλωματάδες» της Ισπανικής πρωτεύουσας θα είναι στην κλήρωση της 8αδας αντί των «κόκκινων διαβόλων» ήταν μια απόλυτα δίκαιη εξέλιξη.

«Τι βραδιά! Η ομάδα έπαιξε όπως έπρεπε. Αμυνθήκαμε με το σωστό τρόπο και όταν βρίσκαμε την ευκαιρία βγαίναμε γρήγορα στην επίθεση. Είμαι χαρούμενος και υπερήφανος για τους παίκτες μου.

Η ομάδα έκανε μια από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις της και κατακτήσαμε δίκαια τη μεγάλη αυτή πρόκριση κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα. Ξεκινήσαμε με σύστημα 5-3-2, στη συνέχεια παίξαμε 5-4-1 και όλα λειτούργησαν υποδειγματικά» ανέφερε χαρακτηριστικά.