Άρσεναλ – Λέστερ 2-0: Το… χαβά τους «οι κανονιέρηδες» (highlights)

Η Άρσεναλ βλέπει την Γιουνάιτεντ να την πλησιάζει επικίνδυνα στην τέταρτη θέση, ωστόσο εκείνη δείχνει να μην… ιδρώνει τ΄ αυτί της και με τη νίκη επί της Λέστερ (2-0) έφτασε τις πέντε σερί νίκες στη Premier League.

Άρσεναλ – Λέστερ 2-0: Το… χαβά τους «οι κανονιέρηδες» (highlights)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη νίκη της επί της Τότεναμ πλησίασε ακόμη περισσότερο την Άρσεναλ και τη τέταρτη θέση στη βαθμολογία, έστω και αν έχει τέσσερα παιχνίδια περισσότερα. Η ομάδα του Μίκελ Αρτέτα, ωστόσο, δεν φαίνεται να έχει επηρεαστεί ιδιαίτερα από αυτή την εξέλιξη.

Οι «Κανονιέριδες» υποδέχθηκαν τη Λέστερ, σε ένα παιχνίδι με πολλά «πρέπει» για εκείνους. Η εμφάνισή τους, βέβαια, μόνο αυτό δεν έδειχνε. Οι γηπεδούχοι μπήκαν από πολύ νωρίς μπροστά στο σκορ όταν στο 11ο λεπτό ο Τόμας Παρτέι έπιασε τη κεφαλιά από κόρνερ και την έστειλε στο πρώτο δοκάρι για να γράψει το 1-0.

Το δεύτερο γκολ έμελλε να έρθει στο δεύτερο μέρος για τους γηπεδούχους. Ο Σογιουντσού βρήκε τη μπάλα με το χέρι μέσα στη μεγάλη περιοχή της Λέστερ και ο διαιτητής Άντονι Τέιλορ το καταλόγισε, αφού κλήθηκε από τον VAR να δει τη φάση στο μόνιτορ (δεν είχε δείξει την παράβαση στην κανονική ροή του παιχνιδιού). Ο Λακαζέτ ανέλαβε την εκτέλεση και βγήκε νικητής στη μονομαχία του με τον Σμάιχελ για να δώσει προβάδισμα δύο γκολ στους κανονιέρηδες στο 59'.

Η βαθμολογία