Οι οπαδοί της Τσέλσι στο πλευρό του Αμπράμοβιτς (pics)

Τις έντονες αντιδράσεις των οπαδών της Τσέλσι έχουν προκαλέσει οι κυρώσεις που έχουν επιβληθεί στον Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Οι οπαδοί της Τσέλσι στο πλευρό του Αμπράμοβιτς (pics)

Η Τσέλσι έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα τις τελευταίες ημέρες εξαιτίας της παρουσίας του Ρομάν Αμπράμοβιτς. Η βρετανική κυβέρνηση έχει επιβάλλει κυρώσεις στον Ρώσο ιδιοκτήτη των "μπλε" εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία.

Το ματς των Λονδρέζων με τη Νιούκαστλ, στο "Στάμφορντ Μπριτζ" παρουσίαζε μεγάλο ενδιαφέρον κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο θα αντιδρούσαν οι οπαδοί. Και είναι γεγονός ότι οι φίλοι της Τσέλσι τάχθηκαν στο πλευρό του Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Δεν ξεχνούν πως αυτά τα 19 χρόνια έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα τους και έχει ξοδέψει αρκετά χρήματα προκειμένου να δημιουργήσει τη δική του αυτοκρατορία στο βρετανικό ποδόσφαιρο.

Το πανό «The Roman Empire» παρέμεινε στη θέση του στο "Στάμφορντ Μπριτζ, ενώ υπήρξαν και οπαδοί της Τσέλσι, οι οποίοι πήγαν στο γήπεδο φορώντας μάσκες με το πρόσωπο του Ρώσου. Επίσης Υπήρξαν και πλακάτ των Άγγλων με τα οποία ζητούσαν να μην χρησιμοποιούν την Τσέλσι στον πόλεμο, ενώ άλλοι έγραφαν: «ο πόλεμος δεν είναι για τους οπαδούς». Μάλιστα κάποιοι φίλοι της Τσέλσι είχαν καλύψει τον χορηγό "3" από το μπροστινό μέρος της φανέλας τους, αφού είναι γνωστό πως έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από την ομάδα.