Παρί Σεν Ζερμέν: Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα...

Παρελθόν από την Παρί Σεν Ζερμέν θα αποτελέσουν το καλοκαίρι ,όπως όλα δείχνουν, οι Λεονάρντο, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και Κιλιάν Εμπαπέ ενώ επισφαλής κρίνεται ακόμα και η θέση του Νασέρ Αλ Κελαϊφί.

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα...

Η νέα αποτυχία της Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League έχει επιφέρει μεγάλους τριγμούς στο οικοδόμημα της ομάδας. Η ανικανότητα του συλλόγου όχι να κατακτήσει αλλά ακόμη και να διεκδικήσει το βαρύτιμο τρόπαιο οδηγούν την ιδιοκτησία της ομάδας στο Κατάρ σε δραστικές αλλαγές.

Κιλιάν Εμπαπέ

Παρελθόν από τους Κυπελλούχους Γαλλίας θα αποτελέσει σχεδόν σίγουρα ο Γάλλος σούπερ σταρ. Το συμβόλαιό του με την Παρί ολοκληρώνεται τον Ιούνιο και η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να του έχει έτοιμο το συμβόλαιο για να μετακινηθεί στην Ισπανία. Παρά την εξωπραγματική πρόταση των Γάλλων για να ανανεώσει, η ταπεινωτική ήττα της ομάδας από την Βασίλισσα φαίνεται πως έκανε τον Εμπαπέ να κατασταλάξει στην απόφασή του να αποχωρήσει από το Παρίσι.

Λεονάρντο

Ο Βραζιλιάνος ήταν ο υπεύθυνος για όλα τα ζητήματα του ποδοσφαιρικού τμήματος. Αυτός πρόκειται να είναι και ο πρώτος που θα αποχωρήσει από το πόστο του στο τέλος της σεζόν. Η διοίκηση της Παρί του χρεώνει την αποτυχία να πείσει τον Εμπαπέ να ανανεώσει. Μάλιστα, ο γαλλικός σύλλογος έχει καταλήξει στον Φάμπιο Πατρίτσι για να αντικαταστήσει τον Λεονάρντο.

Μαουρίτσιο Ποτσετίνο

Αποτελεί κοινό μυστικό στις τάξεις του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου πως η Παρί Σεν Ζερμέν δεν θα ανανέωνε την συνεργασία της με τον Αργεντινό τεχνικό με το πέρας της σεζόν. Ο αποκλεισμός από την Ρεάλ Μαδρίτης απλώς επισφράγισε αυτήν την απόφαση ενώ δεν αποκλείεται ο Ποτσετίνο να αποτελέσει παρελθόν ακόμη και πριν το τέλος της χρονιάς. Ο πάλαι ποτέ τεχνικός της Τότεναμ έχει στραμμένο το βλέμμα του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την οποία αναμένεται να αναλάβει μετά το τέλος της θητείας του στην γαλλική πρωτεύσουσα.

Νασέρ Αλ Κελαϊφί

Η απογοήτευση του Κατάρ για την αποτυχία της ομάδας είναι τόσο μεγάλη που ακόμα και ο πρόεδρός της δεν είναι βέβαιο ότι θα παραμείνει στην θέση του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Κελαϊφί θα βρεθεί στο Κατάρ το επόμενο διάστημα προκειμένου να λογοδοτήσει στην ιδιοκτησία της Παρί. Μπορεί λοιπόν τα γαλλικά Μέσα να διαψεύδουν για την απομάκρυνση του Κελαϊφί, ωστόσο δεν μπορεί κανείς να πει με σιγουριά ότι θα βρίσκεται και με την νέα σεζόν στο τιμόνι της ομάδας.