Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μέχρι το τέλος του Απρίλη ανακοινώνεται ο νέος προπονητής

Τον επόμενο μήνα αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα το όνομα του νέου προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας από το καλοκαίρι. Τα ονόματα των υποψηφίων και τα φαβορί.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μέχρι το τέλος του Απρίλη ανακοινώνεται ο νέος προπονητής

Αντίστροφα έχει αρχίσει να μετρά ο χρόνος για την ανακοίνωση του νέου προπονητή που θα αναλάβει τα «ηνία» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την επόμενη σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία, μέχρι το τέλος του Απρίλη οι «κόκκινοι διάβολοι» θα γνωστοποιήσουν την επιλογή τους, με την ελπίδα να δουν την ομάδα να επιστρέφει στον δρόμο των επιτυχιών τη νέα σεζόν.

Ως γνωστόν, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο της Παρί Σεν Ζερμέν και ο Έρικ Τεν Χάαγκ του Άγιαξ παραμένουν τα μεγάλα φαβορί για το συγκεκριμένο πόστο, ωστόσο δεν είναι τα μοναδικά που βρίσκονται στη λίστα του αγγλικού συλλόγου.

Η Γιουνάιτεντ κοιτάζει με μεγάλο ενδιαφέρον ακόμα και την περίπτωση του Τόμας Τούχελ, το μέλλον του οποίου παραμένει αμφίβολο στην Τσέλσι μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στους λονδρέζους, όπως επίσης και αυτό του Κάρλο Αντσελότι της Ρεάλ Μαδρίτης.

Υπενθυμίζεται ότι ο τελευταίος ήταν υποψήφιος για τον πάγκο της Γιουνάιτεντ και το 2013, όταν αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον (σ. κάτι το οποίο επιβεβαίωσε το 2020 και ο ίδιος ο Ιταλός), ωστόσο την περίοδο εκείνη (σ. 2013) είχε ήδη έρθει σε συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης.