Παρί Σεν Ζερμέν: Στην πόρτα της εξόδου ο Λεονάρντο

Ριζικές θα είναι οι αλλαγές στην Παρί Σεν Ζερμέν μετά τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης και ο Λεονάρντο αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.

Παρί Σεν Ζερμέν: Στην πόρτα της εξόδου ο Λεονάρντο

Ο κακός χαμός γίνεται στην Παρί Σεν Ζερμέν μετά τον αποκλεισμό της από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι άνθρωποι των Παριζιάνων είναι εξοργισμένοι από το γεγονός πως η ομάδα τους έμεινε εκτός Champions League και όπως φαίνεται οι εξελίξεις το επόμενο διάστημα θα είναι ραγδαίες.

Ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί μπορεί μετά το παιχνίδι να είχε πολλά παράπονα από τους διαιτητές της αναμέτρησης, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως τα στελέχη των πρωτευουσιάνων είναι στο απυρόβλητο. Όλα δείχνουν πως οι αλλαγές θα είναι ριζικές στην Παρί.

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν είναι ο μοναδικός που βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Ένα βήμα μακριά από την πόρτα της εξόδου βρίσκεται και ο Λεονάρντο. Ο τεχνικός διευθυντής της Παρί αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν για τον σύλλογο.

Σύμφωνα με τα Μέσα στη Γαλλία μετά από έντεκα χρόνια παρουσίας στο Παρίσι. Ήδη η Παρί φέρεται να αναζητεί τον αντικαταστάτη του.