Βασικός χορηγός αποχώρησε από την Τσέλσι

Το ένα σοκ διαδέχεται το άλλο στην Τσέλσι, αφού η εταιρεία "3" ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τους "μπλε".

Βασικός χορηγός αποχώρησε από την Τσέλσι

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην Τσέλσι. Μετά τις κυρώσεις που έχει επιβάλλει η αγγλική κυβέρνηση στον Ρομάν Αμπράμοβιτς τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα για τους "μπλε".

Συγκεκριμένα η εταιρεία τηλεπικοινωνιών "3" που είναι ο βασικός χορηγός των Λονδρέζων ανακοίνωσε ότι παύει τη συνεργασία μαζί τους. Πρόκειται για χορηγό στη φανέλα της Τσέλσι.

Από τη συγκεκριμένη εταιρεία υπολογίζεται ότι στο ταμείο της Τσέλσι έμπαιναν περισσότερα από 40 εκατ. ευρώ το χρόνο. Προφανώς και η αιτία της αποχώρησης είναι οι τελευταίες εξελίξεις με τους Λονδρέζους.

Λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία έχουν "παγώσει" όλα τα περιουσιακά στοιχεία του Ρομάν Αμπράμοβιτς στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο ίδιος αρνείται, πάντως ότι έχει την οποιαδήποτε σχέση με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, αλλά αυτό προς το παρόν δεν έχει επηρεάσει τις αποφάσεις της κυβέρνησης.

Η εταιρεία "3" θα πάψει να διαφημίζεται στο μπροστινό μέρος της φανέλας της Τσέλσι, ενώ όπως έχει κάνει γνωστό η "Hyundai" παρακολουθεί τις εξελίξεις και δεν αποκλείεται να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο.