«Ο Ποτσετίνο είναι έτοιμος να αναλάβει τη Γιουνάιτεντ»

Βρετανικά δημοσιεύματα θέλουν τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να αποτελεί σύντομα παρελθόν από την Παρί μετά τον αποκλεισμό από το Champions League και να αναλαμβάνει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Ο Ποτσετίνο είναι έτοιμος να αναλάβει τη Γιουνάιτεντ»

Θέμα χρόνου θεωρείται στην Αγγλία η απόλυση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο από την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά και η επιστροφή του στην Αγγλία και την Premier League για να αναλάβει τα «ηνία» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η ήττα των «πρωτευουσιάνων» από την Ρεάλ Μαδρίτης και ο αποκλεισμός της ομάδας από τη συνέχεια του Champions League αναμένεται να οδηγήσει σε αλυσιδωτές αντιδράσεις στο εσωτερικό του γαλλικού συλλόγου.

Αν και το προηγούμενο διάστημα φήμες στη Γαλλία υποστήριζαν ότι η διοίκηση έχει ήδη πάρει την απόφασή της να τερματίσει την συνεργασία της με τον Αργεντινό προπονητή στο τέλος της σεζόν, πλέον μετά τις εξελίξεις η «Telegraph» στην Αγγλία εκτιμά ότι αυτό αναμένεται να συμβεί άμεσα, ώστε να ανοίξει παράλληλα και ο δρόμος για την μετακίνηση του προπονητή στο «Ολντ Τράφορντ».

Ως γνωστόν, η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι έχει ξεκινήσει τις κινήσεις της για την πρόσληψη ενός νέου προπονητή ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο αλλά και ο Έρικ Τεν Χααγκ του Άγιαξ να είναι τα μεγάλα φαβορί για να διαδεχτούν τον Ραλφ Ράνγκνικ στον πάγκο.

Σημειώνεται βέβαια, πως η Γιουνάιτεντ κοιτάζει μεταξύ άλλων και την περίπτωση του Κάρλο Αντσελότι.