Καταλανικά ΜΜΕ: «Ο Χάαλαντ ψηφίζει Μπαρτσελόνα»

Σύμφωνα με καταλανικά ΜΜΕ, ο 22χρονος Νορβηγός επιθετικός της Ντόρτμουντ, Έρλινγκ Χάαλαντ θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα!

Καταλανικά ΜΜΕ: «Ο Χάαλαντ ψηφίζει Μπαρτσελόνα»

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ αποτελεί το «μήλον της έριδος» τα τελευταία χρόνια, με αρκετές ομάδες να βρίσκονται στο κατόπι του και να ελπίζουν ότι στο τέλος θα τον κάνουν δικό τους.

Είχε ακουστεί ότι η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Σίτι ψάχνουν τρόπο για να τον αποκτήσουν από την Ντόρτμουντ.

Προ ημερών η Μπαρτσελόνα φερόταν να είναι επίσης μία βασική διεκδικήτρια για τον 22χρονο Νορβηγό επιθετικό της Ντόρτμουντ.

Την Τρίτη (8/3) ήρθε δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας «Sport» που ανέφερε ότι ο Χάαλαντ θα προτιμούσε να συνεχίσει την καριέρα του στην Βαρκελώνη και όχι σε άλλη πόλη!

Φημολογείται μάλιστα ότι ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα και ο ατζέντης Μίνο Ραϊόλα είχαν προχωρημένες επαφές, καταθέτοντας μάλιστα και πρόταση για συμβόλαιο 5ετούς διάρκειας με συνολικές απολαβές στον παίκτη κοντά στα 200 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτό το σενάριο πάντως το διέψευσε κατηγορηματικά ο Λαπόρτα, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία διαπραγμάτευση για τον Χάαλαντ.

Τα... φρέσκα κουλούρια πάντως από την Βαρκελώνη, αναφέρουν ότι η προτεραιότητα για τον Χάαλαντ είναι η Μπαρτσελόνα παρά τις διαψεύσεις του Λαπόρτα.