Παρί Σεν Ζερμέν: Με Εμπαπέ η αποστολή για την Μαδρίτη κόντρα στη Ρεάλ!

Ο Κιλιάν Εμπαμπέ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Παρί Σεν Ζερμέν που ταξίδεψε για την Μαδρίτη ενόψει του επαναληπτικού της φάσης των «16» του Champions League, με την Ρεάλ Μαδρίτης, στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου»,την Τετάρτη (09/03, 22.00)

Παρί Σεν Ζερμέν: Με Εμπαπέ η αποστολή για την Μαδρίτη κόντρα στη Ρεάλ!

Με τον άνθρωπο που της έδωσε προβάδισμα πρόκρισης και σκορ προς υπεράσπιση στη ρεβάνς της Τετάρτης (09/03, 22.00), στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, «πέταξε» η αποστολή της Παρί Σεν Ζερμέν για την Ισπανική πρωτεύουσα.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ήταν, ούτως ή άλλως, το πρόσωπο του συγκεκριμένου ζευγαριού της φάσης των «16» του Champions League, λόγω του ότι δεν έχει ανανεώσει με τους Παριζιάνους και τις πληροφορίες, από την Ισπανία, να θεωρούν δεδομένη την συμφωνία του μετά το καλοκαίρι με τους «μερένγκες».

Κάτι που δεν τον εμπόδισε, πάντως, να είναι ο κορυφαίος του πρώτου αγώνα και μοναδικός του σκόρερ με μια απίθανη ενέργεια στο 94ο λεπτό.

Ωστόσο στην προτελευταία προπόνηση της Παρί πριν τη ρεβάνς ο Γκουέγιε τον πάτησε με τις τάπες και η παρουσία του ήταν αμφίβολη στην αποστολή, αφού έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας από τους πόνους.

Τελικά το «τιτίβισμα» του Γάλλου διεθνή επιθετικού, λίγες ώρες αργότερα, ότι θα είναι οπωσδήποτε στην αποστολή δικαιώθηκε, αφού η αποθεραπεία του κύλησε ομαλά.