«Τρόλαραν» τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον οι οπαδοί της Σίτι

Ο άλλοτε τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε πει μια ατάκα το 2009 και οι φίλοι της Σίτι δεν την άφησαν... ασχολίαστη!

«Τρόλαραν» τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον οι οπαδοί της Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με το εμφατικό 4-1 της Γιουνάιτεντ την Κυριακή (6/3) και ντούμπλαρε τις νίκες επί της συμπολίτισσας μέσα στη σεζόν. Στις εξέδρες του «Έτιχαντ» βρέθηκε και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Ο πολυνίκης τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» είδε από κοντά το ματς αλλά και δέχθηκε τα... πειράγματα των «γαλάζιων». Συγκεκριμένα, οι «Πολίτες» κρέμασαν ένα πανό για να τον «τρολάρουν», θυμίζοντας του την ατάκα που είχε πει το 2009.

Το πανό έγραφε: «Not in my lifetime». Σε ερώτηση για το αν η Σίτι θα καταφέρει ποτέ να γίνει η πρώτη δύναμη της πόλης και να κάνει «αουτσάιντερ» την ομάδα του στα μεταξύ τους ντέρμπι με τον τότε προπονητή των «Κόκκινων Διαβόλων» να δηλώνει κατηγορηματικά «όχι όσο ζω».

Η συνέχεια είναι λίγο πολύ γνωστή με τη Γιουνάιτεντ να μένει μακριά από την κορυφή της Premier League από την τελευταία του σεζόν (2012-13) και τη Σίτι να έχει κερδίσει τέσσερα πρωταθλήματα μέσα σε αυτό το διάστημα...