Θέλτα-Μαγιόρκα 4-3: Την «λύτρωσε» ο Άσπας σε απίστευτο παιχνίδι!

Τρομερό παιχνίδι εξελίχθηκε στο «Μπαλάιδος» όπου η Θέλτα επικράτησε της Μαγιόρκα με 4-3 με τον Ιάγο Άσπας να ευστοχεί σε πέναλτι στο 97', ενώ προηγουμένως οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει με πέναλτι στο 95'!

Θέλτα-Μαγιόρκα 4-3: Την «λύτρωσε» ο Άσπας σε απίστευτο παιχνίδι!

Σε παιχνίδι της αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της La Liga εξελίχθηκε η αναμέτρηση μεταξύ Θέλτα και Μαγίορκα, με τους γηπεδούχους να παίρνουν μία επική νίκη με 4-3 χάρις σε πέναλτι στο 97’!

Φυσικά, αυτό είναι το κερασάκι στη τούρτα μίας αναμέτρησης που τα είχε όλα! Αρχικά, είχε μπόλικο σκοράρισμα, καθώς στο πρώτο ημίχρονο σημειώθηκαν τρία γκολ. Την αρχή έκανα οι γηπεδούχοι με τον Τιάγκο Γκαλιάρντο στο 13’, ο οποίος άνοιξε το σκορ και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, προτού ο Τζιοβάνι Γκονζάλες ισοφαρίσει σε 1-1 μόλις 4 λεπτά αργότερα (17’). Το ημίχρονο, ωστόσο, έμελλε να βρει τους «Κέλτες» ξανά να οδηγούν την κούρσα, καθώς ο Ντένις Σουάρεθ στο 25’ διαμόρφωσε τοπ 2-1.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με ένα… ευτράπελο για τους γηπεδούχους, αφού ο Τζόσεφ Ειντού με αυτογκόλ έφερε το παιχνίδι στα ίσα (2-2 στο 49’) για τη Μαγιόρκα! Το «γόρδιο δεσμό» έμελλε να λύσει ο Ιάγο Άσπας, όταν στο 61’ επανάφερε την ομάδα του μπροστά στο σκορ με 3-2 γέρνοντας τη πλάστιγγα προς το μέρος της. Παρόλα αυτά, για ακόμη μία φορά η Θέλτα έδειξε ικανή να… αυτοκτονήσει όταν στο 87’ ο Ούγκο Μάγιο «χάρισε» πέναλτι (με απευθείας κόκκινη) στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι δια Σάλβα Σεβίγια ισοφάρισαν σε 3-3 και ουσιαστικά φάνηκε να κλειδώνουν την ισοπαλία.

Η μοίρα, ωστόσο, της επιφύλασσε ένα πολύ ειρωνικό τέλος. Στο 97’ ο Άσπας με προσωπική ενέργεια θα κερδίσει το πέναλτι, στο οποίο και θα είναι εύστοχος χαρίζοντας στην ομάδα του μία απίστευτη νίκη.