Ερμής Αραδίππου: Τέλος ο Γιάννης Γκούμας μέσα σε έναν μήνα!

Τέλος η συνεργασία του Γιάννη Γκούμα με τον Ερμή Αραδίππου. Είχε ανακοινωθεί στις 31 Ιανουαρίου. 

Ερμής Αραδίππου: Τέλος ο Γιάννης Γκούμας μέσα σε έναν μήνα!

Αποχώρησε ο Γιάννης Γκούμας από τον πάγκο του Ερμή Αραδίππου. Αναλαμβάνει χρέη προπονητή ο Θράσος Κονιώτης. Για διαφορά φιλοσοφίας κάνει λόγο η διοίκηση με τον Γκούμα να βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας για έναν μήνα!

Η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι ο ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ έλυσε πριν απο λίγο Κοινή Συνεναίσει την Συνεργασία του με τον Ελλαδίτη Προπονητή κ.Γιάννη Γκούμα και τον Βοηθό του κ.Σπίντζο Λάμπρο λόγω διαφοράς φιλοσοφίας. Ο ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ.

Προπονητής της Ομάδας μας εώς το τέλος της Σαιζόν απο σήμερα είναι ο κ.Θράσος Κονιώτης με άμεσους Συνεργάτες τους κ.κ.Τσιαππούτα Κυριάκο και Γεώργιο Κονιώτη».

Ο Γιάννης Γκούμας από την πλευρά του δήλωσε:

«Εγώ και ο Συνεργάτης μου ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Ερμή Αραδίππου για την συνεργασία που είχαμε το τελευταίο χρονικό διάστημα, η Ομάδα όλο αυτό το διάστημα μαζί μας δούλεψε αρκετά καλά, έβγαλε ένα δύσκολο πρόγραμμα (με όλα τα ντέρμπι) και πλέον έχει τις βάσεις στα εναπομείναντα ματς να πετύχει τους στόχους της.

Ευχόμαστε στο τέλος της περιόδου ο ΕΡΜΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ 1Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ!!

Με εκτίμηση

Γιάννης Γκούμας

Λάμπρος Σπίντζος».