Ανόρθωση: Τιμωρήθηκε ο Ουάρντα που απάντησε «αυτό είναι το Κυπριακό ποδόσφαιρο»

Ο Αμρ Ουάρντα της Ανόρθωσης τιμωρήθηκε με πρόστιμο και ποινή μίας αγωνιστικής, για την συμπεριφορά του στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Η απάντηση του Αιγύπτιου.  

Ανόρθωση: Τιμωρήθηκε ο Ουάρντα που απάντησε «αυτό είναι το Κυπριακό ποδόσφαιρο»

Ποινή αποκλεισμού για έναν αγώνα στον Αμρ Ουάρντα από τον Αθλητικό Δικαστή, για την συμπεριφορά του στον αγώνα της Ανόρθωσης με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Καταγγελία κατά του Amr Medhat Mohsen Warda της ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Αμμοχώστου ο οποίος με βάση οπτικό και/ή οπτικοακουστικό υλικό προέβει σε αντιαθλητική συμπεριφορά μετά το τέλος του αγώνα στον αγωνιστικό χώρο (ευρισκόμενος εντός του αγωνιστικού χώρου και έμπροσθεν της κερκίδας των οπαδών της ομάδας του χειρονομούσε και εκφωνούσε υβριστικά και/ή αισχρά συνθήματα κατά της αντίπαλης ομάδας), κατά παράβαση του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση περιόδου 2021-2022 ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Αμμοχώστου/17.02.2022 (16η αγωνιστική). Απόφαση: Ποινή αποκλεισμού από ένα αγώνα και πρόστιμο».

Η Ανόρθωση μετά την τιμωρία του Ουάρντα με αποκλεισμό ενός αγώνα από τον Αθλητικό Δικαστή, εξέδωσε ανακοίνωση:

«Η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή αποτελεί μια πρωτοφανή στα χρονικά και συνάμα κατάφωρη αδικία σε βάρος της ομάδας μας.

Η κατά παραγγελία παραπομπή και κατ επέκταση απόφαση, είναι προϊόν, όχι έκθεσης παρατηρητή, όχι έκθεσης διαιτητή, όχι προβολής από επίσημο τηλεοπτικό πάροχο, αλλά προϊόν του tik tok!!!

Το κυπριακό ποδόσφαιρο εξακολουθεί να αιμορραγεί και το πρωτάθλημα δεν διεξάγεται επί ίσοις όροις.

Να ξέρουν όσοι μεθόδευσαν την τιμωρία του ποδοσφαιριστή μας πως μας δυναμώνουν και μας συσπειρώνουν όσο ποτέ!

Όλοι μαζί συνεχίζουμε!»

Απάντηση είχαμε και από τον Αμρ Ουάρντα το πρωί της Πέμπτης (3/3), μετά την τιμωρία του από τον Αθλητικό Δικαστή της ΚΟΠ.

Αναλυτικά:

«Σας προκάλεσα μεγάλο πόνο ψυχολογικά. Αυτό είναι το Κυπριακό ποδόσφαιρο, όπου δεν ξέρουν πως να σέβονται άλλες ομάδες και προσπαθούν να βοηθήσουν μια ομάδα με λεφτά και διασυνδέσεις. Λυπάμαι τις άλλες ομάδες που χάνουν αγώνες και βαθμούς με την ίδια κατάσταση, είναι ώρα να δείξουμε σε όλο τον κόσμο, πως κάποιοι άνθρωποι εδώ κερδίζουν το πρωτάθλημα με πολύ καλές διασυνδέσεις.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ».

Λίγο αργότερα επανήλθε...