Μπέρνλι-Λέστερ 0-2: Επέστρεψε στις νίκες έπειτα από δύο μήνες με «χρυσές αλλαγές» Μάντισον, Βάρντι

Η Λέστερ επικράτησε 2-0 της Μπέρνλι εκτός έδρας με γκολ των Μάντισον και Βάρντι οι οποίοι είχαν περάσει αλλαγή παίρνοντας την πρώτη της νίκη από τις 28 Δεκεμβρίου στην Premier League.

Μπέρνλι-Λέστερ 0-2: Επέστρεψε στις νίκες έπειτα από δύο μήνες με «χρυσές αλλαγές» Μάντισον, Βάρντι

Η Λέστερ επικράτησε με 2-0 της Μπέρνλι στο «Τερφ Μουρ» σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική της Premier League φθάνοντας στην πρώτη της νίκη από τις 28 Δεκεμβρίου και το 1-0 απέναντι στην Λίβερπουλ.

Τον «γόρδιο δεσμό» έλυσαν για τους φιλοξενούμενους οι Μάντισον και Βάρντι οι οποίοι είχαν περάσει αλλαγή στο 72' και σκόραραν στο 82΄ και το 90΄αντίστοιχα.

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς είναι έτσι στην 12η θέση με 30 βαθμούς ενώ η Μπέρνλι παρέμειναν στην ζώνη του υποβιβασμού με 21 βαθμούς.

Οι ενδεκάδες:

Μπέρνλι (Ντάις): Πόουπ, Μι (Κόλινς 41΄), Ταρκόφσκι, Τέιλορ, Ρόμπερτς, Γουέστγουντ (Μπάρνς 88΄), Μπράουνχιλ, Λένον, ΜακΝίλ, Βέργκοστ, Κορνέ (Ροντρίγκεζ 71’)

Λέστερ (Ρότζερς): Σμάιχελ, Αμάρτεϊ, Σουγιοντσού, Τόμας, Περέιρα (Λούκμαν 46΄), Εντιντί, Τίλεμανς (Μάντισον 72΄), Ντιούσμπερι-Χολ, Μπάρνς, Ολμπράιτον, Ντάκα (Βάρντι 72΄)