Ρόι Κιν: «Η Γιουνάιτεντ πρέπει να πάρει προπονητή τον Ντιέγκο Σιμεόνε»

Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρόι Κιν, αναφέρθηκε στον διάδοχο του Ραλφ Ράνγκνικ στην τεχνική ηγεσία της αγγλικής ομάδας. Επιβεβαίωσε ο σύλλογος ότι ξεκίνησε την αναζήτηση του νέου προπονητή που θα αναλάβει από το καλοκαίρι.

Ρόι Κιν: «Η Γιουνάιτεντ πρέπει να πάρει προπονητή τον Ντιέγκο Σιμεόνε»

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε θεωρεί ο Ρόι Κιν ότι είναι ο ιδανικότερος προπονητής για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι. Ο άλλοτε μεγάλος αρχηγός και του αγγλικού συλλόγου αναφέρθηκε στο θέμα της διαδοχής του Ραλφ Ράνγκνικ στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων» και επεσήμανε:

«Η Γιουνάιτεντ χρειάζεται έναν προπονητή με ισχυρή προσωπικότητα και αυτός είναι ο Ντιέγκο Σιμεόνε. Αυτός είναι ο τεχνικός που πρέπει να προσλάβει η διοίκηση στο τέλος της σεζόν».

Στην λίστα των «κόκκινων διαβόλων» βρίσκεται το όνομα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Παρί Σεν Ζερμέν και θέλει να επιστρέψει στην Premier League, όπως επίσης και αυτό του Έρικ τεν Χάαγκ του Άγιαξ.

Σημειώνεται ότι δια στόματος του αθλητικού διευθυντή, Τζον Μέρτοου, ο σύλλογος επιβεβαίωσε ότι έχει ξεκινήσει την αναζήτηση του νέου προπονητή ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

«Πλέον είμαστε σε ενδελεχείς διαδικασίες για την εύρεση ενός νέου, μόνιμου προπονητή που θα αναλάβει αυτό το καλοκαίρι με στόχο να μας επαναφέρει στη διεκδίκηση για εγχώριους και ευρωπαϊκούς τίτλους. Στην Premier League, είδαμε καλύτερα αποτελέσματα από τον προσωρινό τεχνικό μας Ραλφ Ράνγκνικ, μετά από ένα σερί την περίοδο Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου που είχε αποχωρήσει από τον πάγκο ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Γνωρίζουμε ότι η συνέπεια είναι το κλειδί, καθώς προσπαθούμε να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα αυτή τη σεζόν. Θέλω, ωστόσο, να επαναλάβω ωστόσο ότι αυτός δεν είναι ο απώτερος στόχος για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στο σύλλογο στοχεύουμε όλοι σε τρόπαια», ανέφερε.