Μπαρτσελόνα: Μυστικές συναντήσεις για Χάαλαντ και Μαζραουϊ

Για μυστικές συναντήσεις της Μπαρτσελόνα με τον ατζέντη Μίνο Ραϊόλα κάνει λόγο η ολλανδική εφημερίδα «De Telegraaf», προκειμένου οι «μπλαουγκράνα» να αποκτήσουν τόσο τον Έρλινγκ Χάαλαντ όσο και τον Νουσέρ Μαζραουϊ.

Μπαρτσελόνα: Μυστικές συναντήσεις για Χάαλαντ και Μαζραουϊ

Η Μπαρτσελόνα συνεχίσει τις κινήσεις της για την απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ από την Μπορούσια Ντόρτμουντ ώστε να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την επίθεσή της ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Μπορεί το όνομα του Νορβηγού επιθετικού να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο ουκ ολίγων ευρωπαϊκών συλλόγων που «ερίζουν» για τα δικαιώματά του, ωστόσο, όπως αναφέρει η ολλανδική εφημερίδα «De Telegraaf», οι Καταλανοί πραγματοποιούν μυστικές συναντήσεις με τον ατζέντη του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα, με την ελπίδα να έρθουν πρώτοι αυτοί σε συμφωνία.

Πιο συγκεκριμένα, στη δημοσίευμα σημειώνεται ότι οι δύο πλευρές συναντήθηκαν στο Μονακό, με τον πρόεδρο των «μπλαουγκράνα», Ζοάν Λαπόρτα, να είναι παρών, ενώ εκτός από την περίπτωση του Χάαλαντ συζήτησαν και για την υπόθεση του δεξιού μπακ του Άγιαξ, Νουσέρ Μαζραουϊ, ο οποίος επίσης εκπροσωπείται από τον Ραϊόλα.

Ως γνωστόν, αυτό το καλοκαίρι η ρήτρα αποδέσμευσης του Χάαλαντ θα είναι στα 75 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το συμβόλαιο του Μαροκινού μπακ του «Αίαντα» ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και δεν πρόκειται να επεκταθεί.